Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Arkadaşlar, bir bölge var ve oraya gidince oyun deliriyor ve çok kasıyor. İşin komik tarafı çok fazla mob falan da yok, bildiğin köylü ticaret merkezi. Orasının da belli bir bölgesine bakınca çok kasıyor. Ne yapılabilir? Oyunda sürüm atladım. 1.21 küsürden beridir sürüm yükseltiyorum. Bununla ilgili mi acaba?

Çözüm
Sürüm yükselttiğinizi söylemiştiniz, belki chunklar ile ilgili sıkıntı olmuştur. Yukarıya çıkıp bakma imkanın var mı?
Hocam sorunu çözdüm, aklıma bir anda dank etti nedense.
Reanimated Blue diye bir doku paketi indirmiştim bi ara. Bu animasyonlar için falan. O doku paketini kaldırınca geçti. Ama çok saçma değil mi? Neden bu bölgeye özel anlamadım, çok ilginç.

Sorunlu doku paketi:
Sürüm yükselttiğinizi söylemiştiniz, belki chunklar ile ilgili sıkıntı olmuştur. Yukarıya çıkıp bakma imkanın var mı?
Reanimated Blue diye bir doku paketi indirmiştim bi ara. Bu animasyonlar için falan. O doku paketini kaldırınca geçti. Ama çok saçma değil mi? Neden bu bölgeye özel anlamadım, çok ilginç.

Sorunlu doku paketi:

Çözüm
Reanimated blue diye bir doku paketi indirmiştim bir ara. Bu animasyonlar için falan. O doku paketini kaldırınca geçti. Ama çok saçma değil mi? Neden bu bölgeye özel anlamadım, çok ilginç.

Köylülerin animasyonundan dolayıdır belki. Bu arada oyuna 2 GB RAM vermişsiniz.

Sorunlu doku paketi:
Hocam, bu seviyede bi genel fizikli bi pack bilmiyorum ama animasyonlar için alternatif olarak Fresh Animations packini kullanabilirsiniz. Mobların animasyonlarını daha iyi hale getiriyor.