30797

Becerikli
Merhaba. Yer sorunum yüzünden ufak sistem almak istiyorum. Aklıma mini ITX sistem almak geldi. Ama mini ITX sistemler ısınır mı, performans kaybı olur mu?

Tamamen kasasına bağlı. Thermaltake TR100'e dizdiğim sistem, kocaman ATX sistemimden daha iyi soğuyor. Ekran kartları aynı ve ITX'teki işlemci daha iyi. Buna rağmen sonuç bu.

Tamamen kasasına bağlı. Thermaltake TR100'e dizdiğim sistem, kocaman ATX sistemimden daha iyi soğuyor. Ekran kartları aynı ve ITX'teki işlemci daha iyi. Buna rağmen sonuç bu.

Cevap icin teşekkür ederim hocam. Acaba önerdiğiniz bir kasa olur mu? Sivi sogutma takabilecegim bir model varsa harika olur yoksa da mumkun oldugunca ufak soğutması sorunlu olmayan bir şeyler bakiyorum. mATX sistem de düşünüyorum ama daha büyük olur sanirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa küçük diye ısınmaz aslında. Hatta abartılı sunumlar yapsalar da Arma Bilgisayarın minicik ve içi tıkabasa dolu kasaları gayet serin çalışıyor. Uygun hava akışı varsa hiçbir sorun olmaz.

Bu arada bazı ITX kasalar bazı MATX kasalardan daha çok yer kaplayabiliyorlar. Ayrıca ITX anakartlar genelde pahalılar. Y

Cevap icin teşekkür ederim hocam. Acaba önerdiğiniz bir kasa olur mu? Sivi sogutma takabilecegim bir model varsa harika olur yoksa da mumkun oldugunca ufak soğutması sorunlu olmayan bir şeyler bakiyorum. mATX sistem de düşünüyorum ama daha büyük olur sanirim

TR100 gayet iyi. Üstte 240/280mm desteği var. 360mm uzunluğa 70mm kalınlığa kadar GPU desteği sunuyor. Soğutma performansı için TechPowerUp'tan bakabilirsiniz.
mATX için Jonsbo ve Jonsplus kasalara bakabilirsiniz.
Biraz büyük ama şıklık arıyorsanız Lian Li'dan Case A3 pek güzel görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR100 gayet iyi. Üstte 240/280mm desteği var. 360mm uzunluğa 70mm kalınlığa kadar GPU desteği sunuyor. Soğutma performansı için TechPowerUp'tan bakabilirsiniz.
mATX için Jonsbo ve Jonsplus kasalara bakabilirsiniz.
Biraz büyük ama şıklık arıyorsanız Lian Li Dan Case A3 pek güzel görünüyor.
Önerileriniz icin cok teşekkür ederim 🙏

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260321_234659_Gallery.webp
    Screenshot_20260321_234659_Gallery.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 24