Dreamshox

Yetkin
Dostlar bir arkadaşım kasasını küçültecek fakat eski sıvı soğutması sığmıyor o yüzden sessiz çalışan Low profile bir soğutma almak istiyor. Sizce bunu tercih etmeli midir?
Ek olarak inventus güvenli midir?

Kardeşim bu linkten bahsettiğin işlemci için uyumluluğu kontrol edebilirsin. Noctua'ya göre NH-L9i için kasa havalandırmasının çok iyi olması gerektiği belirtilmiş. Diğer modelleri de kontrol edebilirsin. Mesela NH-L9x65 chromax.black için düşük seviyede uyumlu diye belirtilmiş.

Türkiye'de stokta maalesef pek iyi bir low profile soğutucu yok. Önerim Thermalright AXP90-X47 Full Copper versiyonu olacaktı fakat hem türkiye'de satan göremedim hem de aliexpress'ten gümrük sınırı sebebiyle alınamıyor. Eğer bulabilirse bu soğutucu 47mm yükseklikte en iyi soğutucu diyebilirim.

Bahsettiğiniz linkten bakmıştım zaten lakin ülkede sadece belirttiğim modelin satışını bulabildim.
Doğru diyorsun artık Amazon'dan falan da alınmıyor. Şuna ne dersin? 100w TDP denmiş. https://www.hobicadde.com/urun/id-cooling-is-47k-low-profile-47mm-4pin-pwm-islemci-sogutucusu Site güvenilir mi bilmiyorum yalnız. İlk soruna da cevap vereyim bu arada Inventus güvenilir bir site.

Alpenföhn Black Ridge çakması ama ID-Cooling de iyidir.

Doğru diyorsun artık Amazon'dan falan da alınmıyor. Şuna ne dersin? 100W TDP denmiş. https://www.hobicadde.com/urun/id-cooling-is-47k-low-profile-47mm-4pin-pwm-islemci-sogutucusu site güvenilir mi bilmiyorum yalnız. İlk soruna da cevap vereyim bu arada ınventus güvenilir bir site.

Alpenföhn Black Ridge çakması ama ID-Cooling de iyidir.

Siteye güvenip de alır mı bilmem. Bana kalsa ben alırdım biraz siteyi araştırdıktan sonra. Ben almayacağım için kesin bir şey diyemiyorum. Arkadaşımın senin yüzünden dolandırıldım falan demesini riske alamam hocam.

Hocam ID-Cooling SE 224 XT Black modelini aldım hobicadde.com üzerinden ürün aynı gün kargoya verildi faturasıyla birlikte sağlam şekilde elime ulaştı. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ürünü almadan önce de Şikayetvar gibi sitelerden araştırmıştım. Herhangi bir şikayet olumsuzluk vb görmedim.

Son düzenleme: