zombeyi

Uzman
Sıcaklık ve FPS değerleri böyle bir RTX 3080 var, sanırım mining yapılmış. Alıp termal pedlerini değiştirsem macunu yenilesem fabrikasyon performansını verir mi?
2 kart arasında kaldım. Birisi 13.750₺ istiyor, ASUS TUF ve hiç açılmamış. Maksimum sıcaklığı 67 derece.
Diğeri de bu. Maksimum sıcaklığı 80 derece %100 fan, öte yandan min-max*avg değerleri de garip ve orantısız.

1722379630122.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el 2070 Super kart aldım zamanında. İlk aldığımda kart 95 derecelere kadar çıkıyor, Max ayarlarda FurMark testinde 60-70 FPS veriyordu. Kartın içini açıp tüm tozu sildim, macun yeniledim, driver güncellemesi yaptım. Şu an Max 65 görüyor, Max FurMark ayarlarında 190 FPS veriyor ama bu tamamen şans işi. Belki bu kartta işe yaramaz ama yarayabilir de.

Sıcaklık ve FPS değerleri böyle bir RTX 3080 var, sanırım mining yapılmış. Alıp termal pedlerini değiştirsem macunu yenilesem fabrikasyon performansını verir mi?
2 kart arasında kaldım. Birisi 13.750₺ istiyor, ASUS TUF ve hiç açılmamış. Maksimum sıcaklığı 67 derece.
Diğeri de bu. Maksimum sıcaklığı 80 derece %100 fan, öte yandan min-max*avg değerleri de garip ve orantısız.

Eki Görüntüle 70076

Bu ondan çok daha mı ucuz? Bana kalsa alınmaz.

Çok kart gelip geçti elimden, bu testi de hepsine yaptım ama 300 küsur FPS görüp 200'ün altına düşene pek rastlamadım. Alma derim.