Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Çıkartacağını sanmıyorum. Mitsubishi parçaları genelde kolay bulunuyor.
Lancer özelinde rağbet az olduğu için parça sıkıntısı olabiliyor. Kaportada olmasa da mekanikte en azından. Alan body kiti çakıyor zaten. İnsanları anlamak zor, şahsen ben Egea yerine Lancer tercih ederim.Çıkartacağını sanmıyorum. Mitsubishi parçaları genelde kolay bulunuyor.
Lancer hep kalbimin bir köşesinde kalacak, ondan alacağım var.
Lancer, Egea'dan bilmem kaç gömlek üst bir araç zaten. Boş paketinde kapı döşemesi yok ve plastik.Lancer özelinde rağbet az olduğu için parça sıkıntısı olabiliyor. Kaportada olmasa da mekanikte en azından. Alan body kiti çakıyor zaten. İnsanları anlamak zor, şahsen ben Egea yerine Lancer tercih ederim.
Lancer hep kalbimin bir köşesinde kalacak, ondan alacağım var.![]()
2009 Lancer sahibiyim. Motor olarak bir sorun daha yaşamadım LPG olmasına rağmen. Araç 335.000 KM'de. Ancak alıcak olursan ilk önce abs beynini kontrol ettir bende abs beyni sıkıntılıymış bana tekerdeki sensör demişlerdi 10.000 TL'ye beyin tamir ettirdim.Bir de ne olur ne olmaz alt takım kontrol ettir konu açmıştım bakabilirsin istersen sağ salıncak yamukmuş aldığımda o günün heyecanıyla farketmedim 2000 tl sağ salıncak 1000 tl sol rot kolu ve rot başı değişti parçalar toplam 3000 işcilik 1000 tl. 1000 TL'de bu işlemlerden sonra rot balans gerektiği için rot balans ödedim.Otomatik veya manuel almayı düşünüyorum. Benzinli alacağım. Parça sıkıntısı çıkartır mı? 2009-2011 modellerine bakıyorum.
Parça olarak tek sıkıntı çektiğim şey bagaj kapağındaki 3. Stop lambası oldu onunda konusunu açtım forumda. Bulması kolay aslında servis sağlıyor direk ancak 2000-3000 TL arası bir fiyat çektiler. Ben tanıdık tamirciye gidip kontrol ettirdim sokette sorun var mış 50 TL'ye hallettik.
Ek olarak yol tutuşundan bahsetmeyi unutmuşum kusura bakmayın.2009 Lancer sahibiyim. Motor olarak bir sorun daha yaşamadım LPG olmasına rağmen. Araç 335.000 KM'de. Ancak alıcak olursan ilk önce abs beynini kontrol ettir bende abs beyni sıkıntılıymış bana tekerdeki sensör demişlerdi 10.000 TL'ye beyin tamir ettirdim.Bir de ne olur ne olmaz alt takım kontrol ettir konu açmıştım bakabilirsin istersen sağ salıncak yamukmuş aldığımda o günün heyecanıyla farketmedim 2000 tl sağ salıncak 1000 tl sol rot kolu ve rot başı değişti parçalar toplam 3000 işcilik 1000 tl. 1000 TL'de bu işlemlerden sonra rot balans gerektiği için rot balans ödedim.
Parça olarak tek sıkıntı çektiğim şey bagaj kapağındaki 3. Stop lambası oldu onunda konusunu açtım forumda. Bulması kolay aslında servis sağlıyor direk ancak 2000-3000 TL arası bir fiyat çektiler. Ben tanıdık tamirciye gidip kontrol ettirdim sokette sorun var mış 50 TL'ye hallettik.
Okuldan dönüşte yol çok yokuş aşşağı oluyor araç gaza dokunmasam bile 140 150 km hıza çıkıyor asla korkutmuyor virajlara da o hızlarda giriyorum bir kez bile viraj sırasında asc(ESP) devreye girmedi lastiklere güvenmememe rağmen. Yalıtım olarak herkesin dediği gibi zayıf. Motor sesini içeri alıyor. Ancak tatlı bir sesi var motorun o yüzden beni rahatsız etmiyor kişiden kişiye değişir.
Başka merak ettiğiniz soru varsa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışabilirim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi