seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.316 Çözümler 11 Beğeniler 3.256 25 Mart 2026 #1 Miyopum. 1 derecenin üstünde diye düşünüyorum. İnternette herkes farklı bir şey diyor, biri her iki gözün toplamı 2 olmamalı bir başkası gözlerden herhangi biri 2 olmamalı gibi herkes bir şeyler yazmış. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Miyopum. 1 derecenin üstünde diye düşünüyorum. İnternette herkes farklı bir şey diyor, biri her iki gözün toplamı 2 olmamalı bir başkası gözlerden herhangi biri 2 olmamalı gibi herkes bir şeyler yazmış. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.257 Çözümler 3 Beğeniler 1.405 25 Mart 2026 #2 Göz başı 1'i geçmemeli ama lazer tedavisi olursan kabul ediliyor artık.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.316 Çözümler 11 Beğeniler 3.256 25 Mart 2026 #3 shiedae3 dedi: Göz başı 1'i geçmemeli ama lazer tedavisi olursan kabul ediliyor artık. Genişletmek için tıkla... Başka sorun yaratan bir şey var mı? Bakabileceğim bir site varsa linkini paylaşırsanız ben de bakabilirim.
shiedae3 dedi: Göz başı 1'i geçmemeli ama lazer tedavisi olursan kabul ediliyor artık. Genişletmek için tıkla... Başka sorun yaratan bir şey var mı? Bakabileceğim bir site varsa linkini paylaşırsanız ben de bakabilirim.
H Hasan Yılmaz Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 68 29 Mayıs 2026 #4 seeraddar dedi: Başka sorun yaratan bir şey var mı? Bakabileceğim bir site varsa linkini paylaşırsanız ben de bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Arama motoruna TSK sağlık yönetmeliği yaz. https://www.msb.gov.tr/content/upload/docs/basin/saglik_2017.pdf F3'e basıp aradığın anahtar kelimeyi yaz.
seeraddar dedi: Başka sorun yaratan bir şey var mı? Bakabileceğim bir site varsa linkini paylaşırsanız ben de bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Arama motoruna TSK sağlık yönetmeliği yaz. https://www.msb.gov.tr/content/upload/docs/basin/saglik_2017.pdf F3'e basıp aradığın anahtar kelimeyi yaz.