Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtsndnc

Başarılı
"Bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir" uyarısını almaktayım.

Ekran görüntüsü 2024-05-31 131334.webp

Ekran görüntüsü 2024-05-31 124119.webp

Ekran görüntüsü 2024-05-31 131719.webp

Politika aracını açıp mobil cihazlar ile alakalı politikalara bakabilirsiniz. Regedit'ten ziyade bu politika aracının işine benziyor. Eğer Regedit'ten bakacaksanız Group Policy altındaki dalları inceleyin.

Antivirus kullanmıyorum,modifiye edilmiş işletim sistemi kullanıyorum devredışı bırakıldığı için bu uyarıyı veriyor bu uyarıyı aşmaya çalışıyorum repair edebileğim bir yol arıyorum.
Pro sürümüyse politika aracına bakın, ondan değiştirilmiştir.

Eğer etkinleştiremezseniz altenatif Telefon uygulaması olarak "KDE Connect"i önerebilirim.

Politika aracını açıp mobil cihazlar ile alakalı politikalara bakabilirsiniz. Regedit'ten ziyade bu politika aracının işine benziyor. Eğer Regedit'ten bakacaksanız Group Policy altındaki dalları inceleyin.

Windows 11 Home kullandığım için manuel olarak kurdum ve aktif ettiğim halde bu hatayı veriyor.

Hocam çözümü:
1- Regedit üzerinden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System anahtarını bulun.
2- EnableMmx Dword'u silin.

Kaynak: Enable or Disable Phone-PC Linking for Continue on PC in Windows 10
Deniyorum.

Hocam çözümü:
1- Regedit üzerinden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System anahtarını bulun.
2- EnableMmx Dword'u silin.

Kaynak: Enable or Disable Phone-PC Linking for Continue on PC in Windows 10
Ekran görüntüsü 2024-05-31 140742.webp

Öyle bir seçenek yok.

Başka bir politika ile yasaklanmış sanırım hocam.

Hocam şunu dener misiniz?
  • Regedit'te "Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContent"i açın
  • "DisableWindowsConsumerFeatures" değerini 0 olarak ayarlayın.

Hemen deniyorum.

Başka bir politika ile yasaklanmış sanırım hocam.

Hocam şunu dener misiniz?
  • Regedit'te Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContenti açın
  • DisableWindowsConsumerFeatures değerini 0 olarak ayarlayın.
Kaynak: GPO that blocks access to link phone in 1809

Ekran görüntüsü 2024-05-31 142015.webp

Düzeldi hocam çok sağ olasın, umarım düzgün şekilde çalışıyordur(Çalışıyor).

Son düzenleme: