Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Başka bir politika ile yasaklanmış sanırım hocam.
Hocam şunu dener misiniz?
- Regedit'te
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContenti açın DisableWindowsConsumerFeaturesdeğerini 0 olarak ayarlayın.
Politika aracını açıp mobil cihazlar ile alakalı politikalara bakabilirsiniz. Regedit'ten ziyade bu politika aracının işine benziyor. Eğer Regedit'ten bakacaksanız Group Policy altındaki dalları inceleyin.
mrtsndnc
Başarılı
Antivirus kullanmıyorum,modifiye edilmiş işletim sistemi kullanıyorum devredışı bırakıldığı için bu uyarıyı veriyor bu uyarıyı aşmaya çalışıyorum repair edebileğim bir yol arıyorum.
Pro sürümüyse politika aracına bakın, ondan değiştirilmiştir.Antivirus kullanmıyorum,modifiye edilmiş işletim sistemi kullanıyorum devredışı bırakıldığı için bu uyarıyı veriyor bu uyarıyı aşmaya çalışıyorum repair edebileğim bir yol arıyorum.
Eğer etkinleştiremezseniz altenatif Telefon uygulaması olarak "KDE Connect"i önerebilirim.
mrtsndnc
Başarılı
Politika aracını açıp mobil cihazlar ile alakalı politikalara bakabilirsiniz. Regedit'ten ziyade bu politika aracının işine benziyor. Eğer Regedit'ten bakacaksanız Group Policy altındaki dalları inceleyin.
Windows 11 Home kullandığım için manuel olarak kurdum ve aktif ettiğim halde bu hatayı veriyor.
Hocam çözümü:
1- Regedit üzerinden
2-
Kaynak: Enable or Disable Phone-PC Linking for Continue on PC in Windows 10
1- Regedit üzerinden
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System anahtarını bulun.2-
EnableMmx Dword'u silin.Kaynak: Enable or Disable Phone-PC Linking for Continue on PC in Windows 10
mrtsndnc
Başarılı
Deniyorum.Hocam çözümü:
1- Regedit üzerindenHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Systemanahtarını bulun.
2-EnableMmxDword'u silin.
Hocam çözümü:
1- Regedit üzerindenHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Systemanahtarını bulun.
2-EnableMmxDword'u silin.
Öyle bir seçenek yok.
- Regedit'te
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContenti açın DisableWindowsConsumerFeaturesdeğerini 0 olarak ayarlayın.
mrtsndnc
Başarılı
- Regedit'te "Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContent"i açın
- "DisableWindowsConsumerFeatures" değerini 0 olarak ayarlayın.
Hemen deniyorum.
Kaynak: GPO that blocks access to link phone in 1809
- Regedit'te
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CloudContenti açınDisableWindowsConsumerFeaturesdeğerini 0 olarak ayarlayın.
Düzeldi hocam çok sağ olasın, umarım düzgün şekilde çalışıyordur(Çalışıyor).
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy