Detaylar
Kim cevapladı?YouTube Premium alabilirsiniz, onun dışında korsan seçenekleri tavsiye edemeyiz.
YouTube Premium alabilirsiniz, onun dışında korsan seçenekleri tavsiye edemeyiz.
Premium önerisi için sağ olun
Son düzenleyen: Moderatör:
Guilty Conscience
Üstün
Brave kullan tarayıcıdan girmeye razıysan.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Ohooo, reklam izlememek de korsanlığa giriyorsa yani?!YouTube Premium alabilirsiniz, onun dışında korsan seçenekleri tavsiye edemeyiz.
Ohooo, reklam izlememekte korsanlığa giriyorsa yani?
Yani saçma açıkçası. O zaman Brave önermek. Veya tarayıcıdaki uBlock Origin tarzı reklam engelleme eklentisi önermekte korsan olmalı. İlginç
Cipher10101
Becerikli
Ben tavsiye ederim.YouTube Premium alabilirsiniz, onun dışında korsan seçenekleri tavsiye edemeyiz.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Bu konuyu açan kişi hayatında hiç YouTube Premium'u görmemiş duymamış veya ne işe yaradığını bilmiyor olabilir mi? Bu sorunun cevabı bu değil çünkü.
Sitemizde Google politikaları sebebiyle bu tür uygulamalar yasak. O sebeple öneremezsiniz.
Sosyal Kuralları içerisinde de açıkça belirtilmiş. Aksi bir isteğiniz varsa bilet sistemine yönlenebilirsiniz.
Sosyal Kuralları içerisinde de açıkça belirtilmiş. Aksi bir isteğiniz varsa bilet sistemine yönlenebilirsiniz.
Sitemizde Google politikaları sebebiyle bu tür uygulamalar yasak. O sebeple öneremezsiniz.
Ben modlu YouTube sürümü, root, veya APK istemedim ki? PC'deki YouTube'da nasıl block Origin tarzı eklentiler var ise o tarz bir şey var mı diye sordum. Bunu önermek yasak değil diye biliyorum. Özellikle zaten APK falan indirme yapmadan diye konu açıklamasına yazdım.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-