Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli

Konu Başlıkları Gizle

1. 1
Bildiğiniz üzere Mobile Legends: Bang bang isimli mobil oyunda her zaman alt baseden başlıyoruz peki neden üst baseden başlamıyoruz? Karşı tarafa göre de onlar mı alttan başlıyor öyleyse tüm movementı reverse (tam tersi) şeklinde mi aktarıyor karşı tarafa? Bana göre benim alt koridorum onların üst koridoru oluyor, ben yukarı giderken onlarda aşağı mı gidiyorum?

1707658375030.webp

Çözüm
images.webp

Aynalama taktiği kullanılıyor. Wild Rift üzerinden örnek vereyim. Üst taraf mavi yani senin gördüğün. Alt taraf kırmızı rakiplerin gördüğü. Yani olay dediğiniz gibi aslında. Sizin gittiğiniz yerin tam tersini görüyor rakipler.
Bildiğim kadarıyla bu türdeki çoğu oyunda var olan bir şey bu. Sen de altta başlıyorsun, onlar da altta başlıyor. Sana göre düşman yukarıdaymış gibi gözüküyor ama. Onlarda da sen yukarıdasın. Bazı oyunlarda bunun ayarı oluyor, hep sol taraftan başlat gibisinden. Bu oyunda var mı bilmiyorum, bakabilirsiniz.
Ayrıca üst taraftan başlamama sebebi genel olarak insan gözü alt tarafa bakıyor. Sağ üstte başlamak biraz garip olurdu bence.

images.webp

Aynalama taktiği kullanılıyor. Wild Rift üzerinden örnek vereyim. Üst taraf mavi yani senin gördüğün. Alt taraf kırmızı rakiplerin gördüğü. Yani olay dediğiniz gibi aslında. Sizin gittiğiniz yerin tam tersini görüyor rakipler.

Son düzenleme:
Çözüm