Öncelikle maviden hemen rede gitmeyi bırak , yanlardaki orman yaratıklarını da kes. Botu ilk item olarak tamamlama. Oyunun erken dakikalarında ulti kullanmadan yalnızca rakip midi alabilirsin. Daha çok önceliğin tekleyebileceklerin olsun eğer geri kaldıysan kazanan bir koridor seç ve onun killini çalmaya çalış. Mümkünse de (eğer epiksen) benim maçıma gelme , iyi oyunlar.
Epik öyle ahım şahım bir rank değil, epik rankına %98 winrate ile miya spamlayarak çıkmıştım 1 hafta mı ne sürmüştü arka arkaya 30 maç falan kazanıyordum.
Rank kasmak için Miya öneriyorum çünkü Saber 5v1 atılacak bir çar değil. Miya öyle ama. Botsuz kritik build var kendim kullandığım, onu kasıp ilham açtığınız zaman karşı takımı komple silebilirsiniz. Ya da backdoor atıp oyunu bitirirsiniz. Buildleri atayım isterseniz gold laneye geçin deneyin kafanıza göre, Miya son gelen bufftan sonra aşırı güçlü bir durumda.
Epik öyle ahım şahım bir rank değil, epik rankına %98 winrate ile miya spamlayarak çıkmıştım 1 hafta mı ne sürmüştü arka arkaya 30 maç falan kazanıyordum.
Rank kasmak için Miya öneriyorum çünkü Saber 5V1 atılacak bir çar değil. Miya öyle ama. Botsuz kritik Build var kendim kullandığım, onu kasıp ilham açtığınız zaman karşı takımı komple silebilirsiniz. Ya da backdoor atıp oyunu bitirirsiniz. Buildleri atayım isterseniz Gold laneye geçin deneyin kafanıza göre, Miya son gelen bufftan sonra aşırı güçlü bir durumda.
İngilizce olarak verebileceğim Mobile legends bende yüklü değil, ancak sana şu buildi vereyim ben.
Emblem olarak tabii ki nişancı emblemi. Bende seviye 60.
Güncel olarak her türlü rakibe karşı en güçlü build
Corrosion Scythe > Golden staff > Demon Hunter Sword > Malefic Gun > Sky piercer > Blade of Despair
bu build sana hem tanklık kazandırıyor hem de saçma güzel bir can çalması var. Tereyağı gibi eriyorlar.
Kırılgan çarlara karşı tek spell ile komple haritadan silmek için
Haas pençeleri > Windtalker >Sky piercer > Berserkers fury > Maleefic gun veya malefic roar > Blade of Despair
son olarak eğer aşırı tekleyen çarlar var ise Rose gold meteor
Oyun stiline denk gelecek olursak teamfightta herkes birbirine dalar iken bir yandan fırlayıp ilham açıp herkesi yok edeceksin. Laning aşamasında iken ilk yetenek olarak W açıp uzaktan uzaktan güzel hasarlar vuracaksın.
Miya bir çok karakteri LV1'de alıyor ilham ile. Ancak karşısı intikam basar ise oto atakların seni eritir. O yüzden dikkatli olmak lazım.
Bot almana gerek yok, karakter zaten bu itemler ile gayet hızlı oluyor.
İngilizce olarak verebileceğim Mobile Legends bende yüklü değil, ancak sana şu Build'i vereyim ben.
Emblem olarak tabii ki nişancı emblemi. Bende seviye 60.
Güncel olarak her türlü rakibe karşı en güçlü Build
Corrosion Scythe > Golden staff > Demon Hunter Sword > Malefic Gun > Sky piercer > Blade of Despair
Bu Build sana hem tanklık kazandırıyor hem de saçma güzel bir can çalması var. Tereyağı gibi eriyorlar.
Kırılgan çarlara karşı tek spell ile komple haritadan silmek için
Haas pençeleri > Windtalker >Sky piercer > Berserkers Fury > Maleefic gun veya malefic roar > Blade of Despair
Son olarak eğer aşırı tekleyen çarlar var ise Rose Gold meteor
Oyun stiline denk gelecek olursak teamfightta herkes birbirine dalar iken bir yandan fırlayıp ilham açıp herkesi yok edeceksin. Laning aşamasında iken ilk yetenek olarak W açıp uzaktan uzaktan güzel hasarlar vuracaksın.
Miya birçok karakteri LV1'de alıyor ilham ile. Ancak karşısı intikam basar ise oto atakların seni eritir. O yüzden dikkatli olmak lazım.
Bot almana gerek yok, karakter zaten bu itemler ile gayet hızlı oluyor.
Eger ki cok zorlayan bir lane ise w ile durtup farm kasin. Kulenizin altina geldiklerinde son minyonu bekletin olmesinden hemen once w atin sabitlensinler 2 kule hiti yedirin. Veya kulenin altinda size saldirmaya calissinlar w ile sabitleyin ultiniz ile geri saklanin.
Adc asiri geride dusuk can support onde yuksek can ise supportu sabitleyin, caliya girin calinin en ucundan ulti acip adcnin dibine girip ilham basip adcyi tekleyin.
Eger ki cok zorlayan bir lane ise W ile durtup farm kasin. Kulenizin altina geldiklerinde son minyonu bekletin olmesinden hemen once W atin sabitlensinler 2 kule hiti yedirin. Veya kulenin altinda size saldirmaya calissinlar W ile sabitleyin ultiniz ile geri saklanin.
ADC aşırı geride dusuk can Support onde yuksek can ise Support'u sabitleyin, caliya girin calinin en ucundan ulti acip ADC'nin dibine girip ilham basip ADC'yi tekleyin.
Kulenin oralarda durmanız lazım. Franco'nun hookunu dodgelamak için ise sürekli yukarı aşağı uzun çizgiler halinde hareket edin, zaten bir çok franco oyuncusu bas çek yapıyor. bas çek de sizin gideceiğniz yere değil olduğunuz yere atıyor. zaten hook gelene kadar siz de yer değiştirmiş oluyorsunuz.
Franco iyi bir oyuncuya benziyor ise bot alın bu arada çünkü dodgelamak için çok lazım. Bir oyun da bot ile oynayın, sonrakileri botsuz oynayın ustalaşacağınız için.
MLBB sıkıntılı oyun, Saber ise güçsüz bir karakter, oynanış mekaniği ve stratejisi basit karakterden ziyade meta karakterleri oyna.
Suikastçi oynayamıyorsan fazla zorlama.
Oyun rework yiyince silmiştim, şimdi yine
Alpha, Ruby, İrithel falan oynasam mistiğe rahat kasarım ama oyunun oynanışı saçma ve hızlı geliyor.
Strateji ve takım oyunu için Wild Rift oynuyorum ama yerel sunucu sıkıntı, oyunun da eşleştirme sistemi rezil olunca sarmıyor.
MLBB sıkıntılı oyun, Saber ise güçsüz bir karakter, oynanış mekaniği ve stratejisi basit karakterden ziyade meta karakterleri oyna.
Suikastçi oynayamıyorsan fazla zorlama.
Oyun rework yiyince silmiştim, şimdi yine
Alpha, Ruby, İrithel falan oynasam mistiğe rahat kasarım ama oyunun oynanışı saçma ve hızlı geliyor.
Strateji ve takım oyunu için Wild Rift oynuyorum ama yerel sunucu sıkıntı, oyunun da eşleştirme sistemi rezil olunca sarmıyor.