Mobile Legends'ta Saber ile nasıl uzmanlaşılır?

Miya bozuk bir karakter. Warrior rankından Legend'a %97 winrate ile çıkmıştım 70 maçta falan.
Miya'nın yavaşlatma ve saldırı hızlandırma gibi yetenekleri vardı yanlışım yoksa, rakip suikastçi rolünü unutursa Miya taşır oyunu yoksa 2 yeteneklik canı var.
Yan sanayi Ashe.

Miya'nın yavaşlatma ve saldırı hızlandırma gibi yetenekleri vardı yanlışım yoksa, rakip suikastçi rolünü unutursa Miya taşır oyunu yoksa 2 yeteneklik canı var.
Yan sanayi Ashe.
Öyle tabii, ama kafama sükastçi atladığında ben r açıp birazcık uzaklaşıp ilham bastığımda ona da tek atıyorum ki Ha 1v1 durumlarında tabii ki karşı suikastçi alır Miya eğer ultisi de yoksa pek yapacak bir şeyi kalmıyor. Düşük canda kalkan veren item vardı sterak yan sanayisi o itemi alınca pek bir şey yapamıyorlar ama.

Ben saldım MLBB oyununu, reworktan sonra hiç oynamadım sayılır. Oyuna girdim baktım; sağdan soldan suikastçi ve destek çıkıyor, karmaşıklık hoşuma gitmedi.

Wild Rift'in koridor dağılımını ve karakter rollerini dâhâ çok tuttum ama oyunu oynamaya hevesim kalmadı.
Oyunu oynasam ne, para basıp kostüm alsam ne, bir şeye yaramıyor.

Wild rift'e yetmiyor yerim Şu anda cihazımda 40mb yer kaldı

Nasıl bir Build verdiysen artık herkesi eritiyorum; eğer takımda 2 tane bile iyi oyuncu varsa maçı alıyoruz.
Build'in tek dezavantajı Miya'yı çok kırılgan yapması.

Rahat kasmak çok zor takım olmayınca; oyun illa sana bot veriyor.

Wild Rift'e yetmiyor yerim Şu anda cihazımda 40 MB yer kaldı

Oynamazsan kaybın olmaz boş ver, MOBA oyunları kanser.

Aynen bırakasım var oyunu ama sıkıntıdan giriyorum.

Oyun önerin var mı?
Wild Rift desem düşük ligler ve eşleştirme sistemi sıkıntı ama oynanışı tatmin edici.
Cihaz kaldırırsa Delta Force olabilir, bu oyunda da genellikle kaybedersin.
Mobil oyunlar genellikle problemi anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…