Miya bozuk bir karakter. Warrior rankından Legend'a %97 winrate ile çıkmıştım 70 maçta falan.
Miya'nın yavaşlatma ve saldırı hızlandırma gibi yetenekleri vardı yanlışım yoksa, rakip suikastçi rolünü unutursa Miya taşır oyunu yoksa 2 yeteneklik canı var. 😂
Yan sanayi Ashe.

Miya'nın yavaşlatma ve saldırı hızlandırma gibi yetenekleri vardı yanlışım yoksa, rakip suikastçi rolünü unutursa Miya taşır oyunu yoksa 2 yeteneklik canı var. 😂
Yan sanayi Ashe.
Öyle tabii, ama kafama sükastçi atladığında ben r açıp birazcık uzaklaşıp ilham bastığımda ona da tek atıyorum ki :D Ha 1v1 durumlarında tabii ki karşı suikastçi alır Miya eğer ultisi de yoksa pek yapacak bir şeyi kalmıyor. Düşük canda kalkan veren item vardı sterak yan sanayisi o itemi alınca pek bir şey yapamıyorlar ama.

Öyle tabii, ama kafama sükastçi atladığında ben r açıp birazcık uzaklaşıp ilham bastığımda ona da tek atıyorum ki :D Ha 1v1 durumlarında tabii ki karşı suikastçi alır Miya eğer ultisi de yoksa pek yapacak bir şeyi kalmıyor. Düşük canda kalkan veren item vardı sterak yan sanayisi o itemi alınca pek bir şey yapamıyorlar ama.
Ben saldım MLBB oyununu, reworktan sonra hiç oynamadım sayılır. Oyuna girdim baktım; sağdan soldan suikastçi ve destek çıkıyor, karmaşıklık hoşuma gitmedi.

Wild Rift'in koridor dağılımını ve karakter rollerini dâhâ çok tuttum ama oyunu oynamaya hevesim kalmadı.
Oyunu oynasam ne, para basıp kostüm alsam ne, bir şeye yaramıyor.

Ben saldım MLBB oyununu, reworktan sonra hiç oynamadım sayılır. Oyuna girdim baktım; sağdan soldan suikastçi ve destek çıkıyor, karmaşıklık hoşuma gitmedi.

Wild Rift'in koridor dağılımını ve karakter rollerini dâhâ çok tuttum ama oyunu oynamaya hevesim kalmadı.
Oyunu oynasam ne, para basıp kostüm alsam ne, bir şeye yaramıyor.
Wild rift'e yetmiyor yerim :( Şu anda cihazımda 40mb yer kaldı 💀

Kulenin oralarda durmanız lazım. Franco'nun hookunu dodgelamak için ise sürekli yukarı aşağı uzun çizgiler halinde hareket edin, zaten birçok franco oyuncusu bas çek yapıyor. Bas çek de sizin gideceiğniz yere değil olduğunuz yere atıyor. Zaten hook gelene kadar siz de yer değiştirmiş oluyorsunuz.

Franco iyi bir oyuncuya benziyor ise bot alın bu arada çünkü dodgelamak için çok lazım. Bir oyun da bot ile oynayın, sonrakileri botsuz oynayın ustalaşacağınız için.

Nasıl bir Build verdiysen artık herkesi eritiyorum; eğer takımda 2 tane bile iyi oyuncu varsa maçı alıyoruz.
Build'in tek dezavantajı Miya'yı çok kırılgan yapması.

MLBB sıkıntılı oyun, Saber ise güçsüz bir karakter, oynanış mekaniği ve stratejisi basit karakterden ziyade meta karakterleri oyna.
Suikastçı oynayamıyorsan fazla zorlama.

Oyun rework yiyince silmiştim, şimdi yine
Alpha, Ruby, İrithel falan oynasam mistiğe rahat kasarım ama oyunun oynanışı saçma ve hızlı geliyor.
Strateji ve takım oyunu için Wild Rift oynuyorum ama yerel sunucu sıkıntı, oyunun da eşleştirme sistemi rezil olunca sarmıyor. :)

Rahat kasmak çok zor takım olmayınca; oyun illa sana bot veriyor.

Wild Rift'e yetmiyor yerim :( Şu anda cihazımda 40 MB yer kaldı 💀

Oynamazsan kaybın olmaz boş ver, MOBA oyunları kanser.

Aynen bırakasım var oyunu ama sıkıntıdan giriyorum.