Detaylar
Kim cevapladı?MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Eğer VPN istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanarak yasakları geçebilirsiniz.
github.com
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)
GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI
Aeronight
Üstün
PC'de bunu kullanıyorum zaten.Eğer VPN istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanarak yasakları geçebilirsiniz.
![]()
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)
GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPIgithub.com
Eki Görüntüle 71182
Physic
Üstün
Sadece DNS değiştirerek açabiliyorum. Opendns ve Cloudflare denedim çalışıyor.
Ayazu
Uzman
İnternet sağlayıcısı DPI engeli koyuyorsa onu geçmeniz gerekiyor. Dpi changer + DNS yani. Modem ile yapılır mı bilmem ama Raspberry Pi ile yapılabilir gibi.
Aeronight
Üstün
PC'de direkt goodbyedpi ile yapılıyor zaten. Mobil için lazım. O da warp.İnternet sağlayıcısı DPI engeli koyuyorsa onu geçmeniz gerekiyor. Dpi changer + DNS yani. Modem ile yapılır mı bilmem ama Raspberry Pi ile yapılabilir gibi.
Physic
Üstün
İnternet sağlayıcısı DPI engeli koyuyorsa onu geçmeniz gerekiyor. DPI changer + DNS yani. Modem ile yapılır mı bilmem ama Raspberry Pi ile yapılabilir gibi.
Ben direkt değiştirince girdi.
Negative Sir
Uzman
Huawei Çin menşeli bir modem olduğu için, Çin hükümetinin engellediği web sitelerine (youtube, instagram gibi) halkın erişimini kısıtlamak için yaptığı bir root kilidi var. Öncelikle kullandığınız modemi kırmanız gerekiyor yani root kilidini açmanız gerek. Eğer modem kırılmazsa cihazın şu özelliklerini kullanamazsınız: VPN ekleme, DNS ekleme ve router olarak kullanmak gibi.
Linki aşağıya ekledim. İyi sosyaller.
forum.donanimhaber.com
Linki aşağıya ekledim. İyi sosyaller.
Huawei HG658 V2 Root Yetkisi | DonanımHaber Forum
Öncelikle adsl kullanıcı adı ve şifremizi bir yere kaydediyoruz. Daha sonra hat kablosunu modemden çıkartıyoruz. Modeme reset atalım iğne aracılığıyla