Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sinek

Uzman
Modemin ayarlarından yeniden başlatma zamanlayıcısını bu şekilde ayarlarsam bir zararı olur mu?

Screenshot_2024-12-03-09-17-39-829.webp

Aksine bana kalırsa faydası olur. Fiziksel belleğini boşaltır, ağ sorunları varsa çözmeye yardımcı olur vesaire.

Evet modem 1 hafta açık kalınca Wi-Fi üzerinden kopmalar başlıyor bu yüzden her gün yeniden başlatsam uygun olur mu diye düşünmüştüm, teşekkürler.

Artı -1 Eksi
Bu özelliği Mercusys routerımın (TP-Link'in yan markası) arayüzünde ben de kullanıyordum fakat modeminize bağlı akıllı cihaz varsa onların eşleşmesini de kaldırıyor nedense. Sanırım belleği komple siliyor yani sıfırlama gibi bir şey yapıyor. Elimle yeniden başlattığımda ise böyle sorun olmuyor yani akıllı cihazınız varsa arayüzden kendiniz yeniden başlatın derim.

Bu özelliği mercusys routerımın (TP-Link'in yan markası) arayüzünde ben de kullanıyordum fakat modeminize bağlı akıllı cihaz varsa onların eşleşmesini de kaldırıyor nedense. Sanırım belleği komple siliyor yani sıfırlama gibi bir şey yapıyor. Elimle yeniden başlattığımda ise böyle sorun olmuyor yani akıllı cihazınız varsa arayüzden kendiniz yeniden başlatın derim.

Akşam kontrol edip bilgilendirme yapacağım teşekkürler.

Güncelleme: Evdeki tüm cihazlar normal bir şekilde bağlanıyor ama dediğiniz olay cihazdan cihaza göre değişiyor olabilir farklı bir şey olursa tekrardan belirtirim.

Son düzenleme:
Akşam kontrol edip bilgilendirme yapacağım teşekkürler.

Güncelleme: Evdeki tüm cihazlar normal bir şekilde bağlanıyor ama dediğiniz olay cihazdan cihaza göre değişiyor olabilir farklı bir şey olursa tekrardan belirtirim.
Akıllı cihazdan kastım telefon, bilgisayar vs değil. Akıllı ampul, klima, priz gibi uygulama aracılığıyla eşlediğiniz cihazlar. Bunlar da sorunsuz bağlanıyor mu?