Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
1 haftaya unutulur ama bu olay yüzünden muhtemelen eski yetkili samimiyeti yok oldu.1-2 sene sonra bırakacağınız forum için değmezdi bence. (Opsiyonel) Neyse hayırlısı olsun, umarım çözülür.
Bir tik ağır olmuş sanki yazım, kimse kusura bakmasın demişim ama kusura bakın lütfen arkadaşlar, bir zahmet bakın.
Yok, iyiyim ben.Galiba şu an Luigi hocamız da gitti sesi soluğu çıkmıyor.![]()
Aglicam.Her iki tarafın da üstüne gitmeye gerek yok daha fazla. Ayrıca şu anlık forumu bırakmadı, moderasyon görevini yapıyor sadece. Bizim gibi konulara mesaj yazmayacağını söyledi.
Buradan sonra iki taraf kendi arasında bu sorunu çözüme kavuşturur umarım. Bize laf düşmez daha fazla.
Acaba @uintptr hocamız nasıl? Ben tuhaf şekilde hafif ağladım çok duygusalım galiba.![]()
Tekrar aramiza donsun gerekirse beni 1 saat banlasin. Yeterki geri gelsin, he bir de R6 gelsin.
Acaba @uintptr hocamız nasıl? Ben tuhaf şekilde hafif ağladım çok duygusalım galiba.![]()
Bende çok uzuldum, herkes barissin lutfen.
Tekrar aramıza donsun gerekirse beni 1 saat banlasın. Yeterki geri gelsin, he bir de R6 gelsin.
Anlamadım şu an R6 kim?
Rainbow Six Siege gelsin oynayalim manasinda dedim o da oynuyor cunku.
Son etkinliği açmış, bir şey mi oluyor acaba?
Rainbow Six: Siege gelsin oynayalim manasinda dedim o da oynuyor cunku.
Konumuz şu an da oyun değil hocam günaydın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi