Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Öncelikle merhaba; basit bir olay yüzünden kimse kimsenin kalbini kırmamalıydı. Herkesin tekrar edeceği şeyleri söylemeyeceğim, benim gördüğüm kadarı ile sevgili moderatörler tabiri caiz ise karınca misali çalışıyorlar, o konuda haklarını yiyemem birçoğunun.
Hepimiz insanız hata ederiz, "rapordan sonra bile düzenlenmeyen mesaj" olayını bizzat üst üste yaşadım. Sadece durumu raporla belirttim ve detay kısmına da gözden kaçırılan düzenlenmemiş kısmı yazdım. Yapmanız tek gereken şey buydu aslında, bu kadar basitti. Empati kurmak çok zor bir eylem değil, olmamalı. Yetkili insanlar robot olmadığı gibi açıkçası kimsenin paralı asistanı da değiller. Tamam belli şartları kabul ettiler tabii ki; ama bazı sınırları aşmadan durumları iletmek gerek. Tabii ki karşı taraftan da aynı sınırı bekliyoruz. Ayrıyeten bu önerinin de gerçekleşmesine katılmıyorum. Sebebi ise yukarda dediğim neden, rapor sistemini kullanıp yanlış yazıyı tekrar yazmak çok zor bir eylem değil.
@Stereo.Luigi99 hocam, sevgili moderatörlerin üstüne gereksiz gitmiş, karşı tarafla empati kurmadan yorum yapmış. Basit şeyler için kalp kırmaya, dökmeye gerek yok. Umarım yakın zamanda aranızı kaynaştırıp düzeltirsiniz. Özellikle bunu @Stereo.Luigi99 hocamdan beklemiyordum, gerçekten. Her neyse herkese iyi geceler, esenlikler diliyorum efendim.
Hepimiz insanız hata ederiz, "rapordan sonra bile düzenlenmeyen mesaj" olayını bizzat üst üste yaşadım. Sadece durumu raporla belirttim ve detay kısmına da gözden kaçırılan düzenlenmemiş kısmı yazdım. Yapmanız tek gereken şey buydu aslında, bu kadar basitti. Empati kurmak çok zor bir eylem değil, olmamalı. Yetkili insanlar robot olmadığı gibi açıkçası kimsenin paralı asistanı da değiller. Tamam belli şartları kabul ettiler tabii ki; ama bazı sınırları aşmadan durumları iletmek gerek. Tabii ki karşı taraftan da aynı sınırı bekliyoruz. Ayrıyeten bu önerinin de gerçekleşmesine katılmıyorum. Sebebi ise yukarda dediğim neden, rapor sistemini kullanıp yanlış yazıyı tekrar yazmak çok zor bir eylem değil.
@Stereo.Luigi99 hocam, sevgili moderatörlerin üstüne gereksiz gitmiş, karşı tarafla empati kurmadan yorum yapmış. Basit şeyler için kalp kırmaya, dökmeye gerek yok. Umarım yakın zamanda aranızı kaynaştırıp düzeltirsiniz. Özellikle bunu @Stereo.Luigi99 hocamdan beklemiyordum, gerçekten. Her neyse herkese iyi geceler, esenlikler diliyorum efendim.
Ha şunu bileydiniz. Ben başından beri söylüyorum, spora gittim geldim en azından bir şeyler aydınlığa kavuşmuş.
Kimse kusura bakmasın her seyi geciyorum evli barklı adamın işi gücü yok durduk yere uğraşacak değil mi? Hemen hemen hepinizle muhabbeti olan adam, bir anda bu sekilde, olmadi yani. Ben buradan hissettim...
Kırılan kalbin onarılması 2 çift güzel söze bakmıyor maalesef.
Çünkü dedigim gibi 1 değil kaç defa oldu. Neden? Nedeni basit, aktif bir yetkili ancak tek yetkili de o değil.
Eleştiriler olması gerekiyor tabii, ancak bu durum farklı, hedef gosterilmeyi hak etmiyor.
Konudan bağımsız önceki mesajimda belirttiğim gibi, ben de bir sorun yaşadım ve şüphem vardi desteğe bilet açtığımda sorunum çözüldü, hiç de büyümedi...
Ayrica hangi forumda sabaha kadar konu onaylaniyor? TP'da bile 50 yetkili olmasına rağmen gece acilanlar sabah anca onaylaniyor.
İşini hakkıyla yaptığını hepimiz biliyoruz.
Varsa bir hata, zaten yöneticiler ve supervizör denetliyor, başına buyruk kimse hareket etmiyor.
@Stereo.Luigi99 Mario adam, herkes hata yapar ve yanlış anlamalar olabilir fark etmissiniz bu çok güzel bir şey, durustlugunuz ve kabul ettiğiniz için ben de şahsım adına tebrik ederim.
Affetmek ise erdemliktir, büyüklüktür, en nihayetinde bizim konuşmamızın bir önemi yok, kendisinin kararı.
Diyeceklerim bunlardı, neyse ki bunlar da fark edilmiş.
Neyse, bu saatten sonra tek temennim önceki samimi yazıları görmek.
@Kedicik de güzel özetlemiş daha da eklemeye gerek yok. İyi akşamlar.
Kimse kusura bakmasın her seyi geciyorum evli barklı adamın işi gücü yok durduk yere uğraşacak değil mi? Hemen hemen hepinizle muhabbeti olan adam, bir anda bu sekilde, olmadi yani. Ben buradan hissettim...
Kırılan kalbin onarılması 2 çift güzel söze bakmıyor maalesef.
Çünkü dedigim gibi 1 değil kaç defa oldu. Neden? Nedeni basit, aktif bir yetkili ancak tek yetkili de o değil.
Eleştiriler olması gerekiyor tabii, ancak bu durum farklı, hedef gosterilmeyi hak etmiyor.
Konudan bağımsız önceki mesajimda belirttiğim gibi, ben de bir sorun yaşadım ve şüphem vardi desteğe bilet açtığımda sorunum çözüldü, hiç de büyümedi...
Ayrica hangi forumda sabaha kadar konu onaylaniyor? TP'da bile 50 yetkili olmasına rağmen gece acilanlar sabah anca onaylaniyor.
İşini hakkıyla yaptığını hepimiz biliyoruz.
Varsa bir hata, zaten yöneticiler ve supervizör denetliyor, başına buyruk kimse hareket etmiyor.
@Stereo.Luigi99 Mario adam, herkes hata yapar ve yanlış anlamalar olabilir fark etmissiniz bu çok güzel bir şey, durustlugunuz ve kabul ettiğiniz için ben de şahsım adına tebrik ederim.
Affetmek ise erdemliktir, büyüklüktür, en nihayetinde bizim konuşmamızın bir önemi yok, kendisinin kararı.
Diyeceklerim bunlardı, neyse ki bunlar da fark edilmiş.
Neyse, bu saatten sonra tek temennim önceki samimi yazıları görmek.
@Kedicik de güzel özetlemiş daha da eklemeye gerek yok. İyi akşamlar.
Nasil uint mi gitti?Olayları pek bilmiyorum ama forumu bırakmış gelmesi zor gibi. @Stereo.Luigi99 hocamızdan beklemezdim.![]()
Öneri uygulanmayacak ve @uintptr bizimle o kadar da samimi kalmayacak.
Düzeltme tuşu umarım zamanla daha da gelişir.
Yok be, inzivaya çekildi.
Ama isterse bırakabilir tabii.
- Makaleler
- 7
1-2 sene sonra bırakacağınız forum için değmezdi bence. (opsiyonel) Neyse hayırlısı olsun, umarım çözülür.
Dur aga dur, ortalik zaten karisik.1-2 sene sonra bırakacağınız forum için değmezdi bence. (opsiyonel) Neyse hayırlısı olsun, umarım çözülür.
Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki tarafın da üstüne gitmeye gerek yok daha fazla. Ayrıca şu anlık forumu bırakmadı, moderasyon görevini yapıyor sadece. Bizim gibi konulara mesaj yazmayacağını söyledi.Olayları pek bilmiyorum ama forumu bırakmış gelmesi zor gibi. @Stereo.Luigi99 hocamızdan beklemezdim.![]()
Buradan sonra iki taraf kendi arasında bu sorunu çözüme kavuşturur umarım. Bize laf düşmez daha fazla.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-