Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Günü bununla kapatalım.
Yok ya hocam, niye dava etsin ki?
Korkuyorum hocam paranoyagim, birinin veya benim basima bir şey gelsin istemiyorum.
Korkuyorum hocam paranoyagim, birinin veya benim basima bir şey gelsin istemiyorum.
Sizin de durumunuz kötü, dava olayı filan çıkarsa sizin de gitmenize dayanamam.
Öncelikle merhaba; basit bir olay yüzünden kimse kimsenin kalbini kırmamalıydı. Herkesin tekrar edeceği şeyleri söylemeyeceğim, benim gördüğüm kadarı ile sevgili moderatörler tabiri caiz ise karınca misali çalışıyorlar, o konuda haklarını yiyemem birçoğunun.
Hepimiz insanız hata ederiz, "rapordan sonra bile düzenlenmeyen mesaj" olayını bizzat üst üste yaşadım. Sadece durumu raporla belirttim ve detay kısmına da gözden kaçırılan düzenlenmemiş kısmı yazdım. Yapmanız tek gereken şey buydu aslında, bu kadar basitti. Empati kurmak çok zor bir eylem değil, olmamalı. Yetkili insanlar robot olmadığı gibi açıkçası kimsenin paralı asistanı da değiller. Tamam belli şartları kabul ettiler tabii ki; ama bazı sınırları aşmadan durumları iletmek gerek. Tabii ki karşı taraftan da aynı sınırı bekliyoruz. Ayrıyeten bu önerinin de gerçekleşmesine katılmıyorum. Sebebi ise yukarıda dediğim neden, rapor sistemini kullanıp yanlış yazıyı tekrar yazmak çok zor bir eylem değil.
Normalde yazmak istemiyordum etrafta zaten bir üzgün hava döndüğü için fakat buna katılmıyorum hiç. Önceki konuda daha kötü örnekleri de vardı, koca makalede yapılan onca duzenlemelerin saçma hâle dönmesi gibi. Zaten ilk yazdığım mesajda da @Stereo.Luigi99 yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylemiştim fakat ortada bir yanlış olduğu gerçeği değişmiyor arkadaşlar. Normalde uzaması bile saçma olan bir konu bunun. Tek yapacakları artık daha dikkatli olacağız deyip yerine göre butonu kullanıp, yanlış yerleri o şekilde duzeltmekti fakat bunun yerine yazılan mesajlar silinip konular kilitlenince böyle saçma bir hâl aldı. Ölümüne mod lincliyor gibi gözükmek istemem ama bana göre objektif olarak olması gereken bu.
Eleştiriler olması gerekiyor tabii, ancak bu durum farklı, hedef gosterilmeyi hak etmiyor.
Konudan bağımsız önceki mesajimda belirttiğim gibi, ben de bir sorun yaşadım ve şüphem vardi desteğe bilet açtığımda sorunum çözüldü, hiç de büyümedi...
Ayrica hangi forumda sabaha kadar konu onaylaniyor? TP'da bile 50 yetkili olmasına rağmen gece acilanlar sabah anca onaylaniyor.
İşini hakkıyla yaptığını hepimiz biliyoruz.
Moderatorlerin belirli saati olmadığı bir forumda sabaha kadar konu onaylanması normal arkadaşlar... TP'de saat düzeni var da ondan belirli bir süreden sonra konu onaylanmıyor çünkü. Gün içi karsilastirisaniz buranın onaylanması süresi çok daha fazladır TP'ye göre fakat konuyla alakasız olduğu gibi böyle bir karşılaştırma yapmaya gerek yok.
Hikâye uzun ama özeti:
@uintptr'a iftiralar attım, adam üzüldü, boşu boşuna forum ortamının içine ettim ve ne olacağını bekliyoruz.
Bu konu ne ara depresif bir hale geldi? Geçen gün baktığımda bildiğin 32.Gün gibiydi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347