Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bir ufak okudum da konuyu, bence uzatmaya hiç gerek yok. Adam ozur dilemis, karsi taraf da kabul etsin barisin gidin iste. Zaten olayin uzerinden bayagi bir saat gecmis. @uintptr
Ben böyle bir keçi inadı görmedim. Bu 3 günlük dünyada her şey gelip geçici böyle şeylere hiç gerek yok.
Naz yapiyor naz.Ben böyle bir keçi inadı görmedim. Bu 3 günlük dünyada her şey gelip geçici böyle şeylere hiç gerek yok.
Hafta sonuna kadar cevap vermez, kalıbımı basarım.
Hepimiz elbet kara toprağın altına gömüleceğiz o yüzden böyle şeylere takılmak yerine hayatı dolu dolu yaşamalıyız. Yeri gelecek küseceğiz, yeri gelecek ağlayacağız ve yeri gelecek beraber güleceğiz. Ne olacağını bilemezsin.
- Makaleler
- 20
Merhaba, bir açıklama yapıp benim etrafımda dönen konuyu kapatmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Gerçek hayatta da birtakım problemler yaşıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum. Benim için büyük bir problem olduğundan üstesinden gelmem de biraz zaman alacak gibi duruyor. Hakkımda yazılmış bu konu nezdindeki tüm yorumları okudum, iyi düşünen kötü düşünen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçek hayatta yaşadığım problemleri buraya yansıtmak iyi bir fikir değil, haklısınız. @Stereo.Luigi99, özür dilemeniz büyük bir erdemlikti, bu erdemliğe de benim nezdimde özrünüzü kabul etmek düşer. Düzelt butonu için, üst yönetime bizzat konu hakkında acil olarak aksiyon alınması yönünde talebimi ilettim. Çok kıymetli Sosyal üyelerine bu konuda anlayış gösterdikleri için teşekkür ediyorum.
- Makaleler
- 9
Hadi gidin yatın artık.
- Makaleler
- 50
5.000 uyeli forumun halinin 600.000 uyeli forumdan daha kotu olmasi ve tonlarca aglama duvari gibi konu acilmasinin tek sebebi moderasyon ekibidir. Uyelerden gelen moderasyon karsiti hicbir oneri uygulanmamakla birlikte onemsenmeyip bir de ustune dik baslilik gosterenlerin mesajlarini bildirim gondermeden el altindan siliyorlar. Rezillikten baska bir sey degil. Ya gercekten moderatorluk yapmayi bilmiyorlar ya da forumu lunapark olarak goruyorlar.
Hakkımda yazılmış bu konu nezdindeki tüm yorumları okudum, iyi düşünen kötü düşünen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Hocam sizi bütün forum seviyor, yaptığınız şakalar, sabah gece konu onaylamanız, üyeler ile olan ilişkiniz, bende dahil forumun büyük bir kısmı seviyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-