Geçmiş uyarılarınıza bir baktım, ilk yanlışı yapan sizsiniz. Ben ve diğer moderatör arkadaşlar düzenleyip uyarı vermiş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Siz ve diğer moderatör arkadaşlar? Bu kişiler 'düzelt' butonunu mu kullanıyor acaba? Ben 'düzelt' dedikten sonra yayımlıyorum. Butonu kullandıktan sonra CTRL+A yapıp düzelt yapmadığınızı nereden bileceğim sonuçta konuyu ben onaylamıyorum, siz onaylıyorsunuz.
Bence siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Türkçemizi seviyoruz ama bir teknoloji forumunda bu kadar katı olunmamalı. 'DH' Webtekno vs bile takmıyor, aslında hiçbir forum takmıyor. Bir de sen bir işlem yaparken konuyu onaylamadan önce ceza veriyorsun. Önce ceza vermeden önce bir düşün. Bu yazdığınız yanıttan bile şüphe duyarım. Daha bir bilete yanıt verilemiyorken, site neden bu konuyla alakalı yanıt verilmiyor? Bu mesajımdan sonra eminim diyeceksin ki "Türkçen'de sıkıntı var, git düzelt ondan sonra tekrar gel."
Üye yönlendirmek, sorunlarını dinlemek, uğraşmak zordur, bilirim. 2007 senesinde forum işine başladım. Senin geçmiş uyarılarıma bakıp yanlış yapan sensin yeterli bir cevap değil. Önemli olan icrattır. Konular o kadar oy almış, biri cevap vermiş mi, siz hâlâ üyeyi uyarma peşindesiniz. Yapmayın, gözünüzü seviyim.
Ayrıca, sen bana kafayı bayağı bir takmışsın belli. Siz önce üyeyi uyarmadan önce kendi sorunlarınızı çözün. Senin bu verdiğin cevap çok yanlış.
Neyse, üyeliğimin silinmesi konusunda talepte bulundum. Artık bu sitenin önünden bile geçmeyeceğim. Yoksa çok büyük hakaretler de bulunacağım. Bulunmak istemiyorum, o yüzden bu sitede işim olmaz artık.