Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
Hatta ben dün açtığım bir öneri ile alakalı gelişme olup olmadığını sorduğum bir bilet açtım, ona da cevap gelmedi.Konular okadar oy almasına rağmen neden işleme alınmıyor saygı değer yöneticiler? Bir yönetici neden cevap veremiyor? Bir konuya açıklama yapmamak baya bir sıkıntı. Konuları iplemiyorsunuz hadi onu geçtim bu durumdan dolayı bu site üye kaybedicek.
Dün itiraz ettiğim bilete de geri dönüş olmamış.
Hatta ben dün açtığım bir öneri ile alakalı gelişme olup olmadığını sorduğum bir bilet açtım, ona da cevap gelmedi.
Geçmiş uyarılarınıza bir baktım, ilk yanlışı yapan sizsiniz. Ben ve diğer moderatör arkadaşlar düzenleyip uyarı vermiş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Yanlış bilgi hariç, diğer tüm uyarılar ''Düzelt'' butonu ile alakalı.
Yanlış bilgi hariç diğer tüm uyarılar "Düzelt" butonu ile alakalı.
Konular o kadar oy almasına rağmen neden işleme alınmıyor saygı değer yöneticiler? Bir yönetici neden cevap veremiyor? Bir konuya açıklama yapmamak bayağı bir sıkıntı. Konuları iplemiyorsunuz hadi onu geçtim bu durumdan dolayı bu site üye kaybedecek.
Dün itiraz ettiğim bilete de geri dönüş olmamış.
Geçmiş uyarılarınıza bir baktım, ilk yanlışı yapan sizsiniz. Ben ve diğer moderatör arkadaşlar düzenleyip uyarı vermiş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Ayrıca, sen bana kafayı bayağı bir takmışsın belli.
Ben hayatım boyunca gerçek hayatta görmeyeceğim insana kafa takmak gibi bir hamlede bulunmam, gerek yok. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Yanlış gördüğüm yerleri düzeltmek, Techolay Sosyal'in moderasyonunu sağlamak ile görevliyim.