Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 4
Hatta ben dün açtığım bir öneri ile alakalı gelişme olup olmadığını sorduğum bir bilet açtım, ona da cevap gelmedi.Konular okadar oy almasına rağmen neden işleme alınmıyor saygı değer yöneticiler? Bir yönetici neden cevap veremiyor? Bir konuya açıklama yapmamak baya bir sıkıntı. Konuları iplemiyorsunuz hadi onu geçtim bu durumdan dolayı bu site üye kaybedicek.
Dün itiraz ettiğim bilete de geri dönüş olmamış.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Hatta ben dün açtığım bir öneri ile alakalı gelişme olup olmadığını sorduğum bir bilet açtım, ona da cevap gelmedi.
Yanlış bilgi hariç, diğer tüm uyarılar ''Düzelt'' butonu ile alakalı. Halbuki hiçbirinde sorun yoktu. Düzelt dedim, yayımladım, sonuç bu şekilde. Ben yapıyorum, onlar bozuyor, ben yapıyorum, onlar bozuyor.
Anlık moderasyona tepkim;
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 20
Geçmiş uyarılarınıza bir baktım, ilk yanlışı yapan sizsiniz. Ben ve diğer moderatör arkadaşlar düzenleyip uyarı vermiş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Yanlış bilgi hariç, diğer tüm uyarılar ''Düzelt'' butonu ile alakalı.
Yanlış bilgi hariç diğer tüm uyarılar "Düzelt" butonu ile alakalı.
Butonu, tüm hatalarımızı düzeltmesi amacıyla kullanmamalıyız. Zaten sorunlu olduğundan haberdarız. Butonu kullanıyorsanız bile sonrasında kendi kontrolünüz gerekli. Bu ayrı bir konu yani.
Konular o kadar oy almasına rağmen neden işleme alınmıyor saygı değer yöneticiler? Bir yönetici neden cevap veremiyor? Bir konuya açıklama yapmamak bayağı bir sıkıntı. Konuları iplemiyorsunuz hadi onu geçtim bu durumdan dolayı bu site üye kaybedecek.
Dün itiraz ettiğim bilete de geri dönüş olmamış.
Techolay bu gidişle gelişemez ne yazık ki daha yetkililer açıklama yapmıyor bu ilgilenmediklerinin kanıtı.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Geçmiş uyarılarınıza bir baktım, ilk yanlışı yapan sizsiniz. Ben ve diğer moderatör arkadaşlar düzenleyip uyarı vermiş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Siz ve diğer moderatör arkadaşlar? Bu kişiler 'düzelt' butonunu mu kullanıyor acaba? Ben 'düzelt' dedikten sonra yayımlıyorum. Butonu kullandıktan sonra CTRL+A yapıp düzelt yapmadığınızı nereden bileceğim sonuçta konuyu ben onaylamıyorum, siz onaylıyorsunuz.
Bence siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Türkçemizi seviyoruz ama bir teknoloji forumunda bu kadar katı olunmamalı. 'DH' Webtekno vs bile takmıyor, aslında hiçbir forum takmıyor. Bir de sen bir işlem yaparken konuyu onaylamadan önce ceza veriyorsun. Önce ceza vermeden önce bir düşün. Bu yazdığınız yanıttan bile şüphe duyarım. Daha bir bilete yanıt verilemiyorken, site neden bu konuyla alakalı yanıt verilmiyor? Bu mesajımdan sonra eminim diyeceksin ki "Türkçen'de sıkıntı var, git düzelt ondan sonra tekrar gel."
Üye yönlendirmek, sorunlarını dinlemek, uğraşmak zordur, bilirim. 2007 senesinde forum işine başladım. Senin geçmiş uyarılarıma bakıp yanlış yapan sensin yeterli bir cevap değil. Önemli olan icrattır. Konular o kadar oy almış, biri cevap vermiş mi, siz hâlâ üyeyi uyarma peşindesiniz. Yapmayın, gözünüzü seviyim.
Ayrıca, sen bana kafayı bayağı bir takmışsın belli. Siz önce üyeyi uyarmadan önce kendi sorunlarınızı çözün. Senin bu verdiğin cevap çok yanlış.
Neyse, üyeliğimin silinmesi konusunda talepte bulundum. Artık bu sitenin önünden bile geçmeyeceğim. Yoksa çok büyük hakaretler de bulunacağım. Bulunmak istemiyorum, o yüzden bu sitede işim olmaz artık.
- Makaleler
- 20
Ayrıca, sen bana kafayı bayağı bir takmışsın belli.
Ben hayatım boyunca gerçek hayatta görmeyeceğim insana kafa takmak gibi bir hamlede bulunmam, gerek yok. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Yanlış gördüğüm yerleri düzeltmek, Techolay Sosyal'in moderasyonunu sağlamak ile görevliyim.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Ben hayatım boyunca gerçek hayatta görmeyeceğim insana kafa takmak gibi bir hamlede bulunmam, gerek yok. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Yanlış gördüğüm yerleri düzeltmek, Techolay Sosyal'in moderasyonunu sağlamak ile görevliyim.
Yanlış gördüğün yerleri düzelt ona karışmıyoruz. Adaletsiz davranıyorsun hemen ceza veriyorsun. Bu da insanın sinirini bozuyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347