Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?

Hem resim olunca sayfa düzenini bozuyor, hem de düzgün yazılan şeyleri bozuyor. Aşırı saçma bir sistem bu. Sırf bunun için metin dosyamda yazdığım şeylerin yedeğini tutuyorum.

Kesinlikle katılıyorum ve artılıyorum. Her konuya sürekli düzeltme yapılmamalı. Ben de böyle sorun yaşamıştım. Moderatörün iş yükünü azaltarak hafifletiyor olabilir ancak sürekli düzelt sistemi kullanmak tepkilerden anlaşıldığı gibi pek sağlıklı bir yöntem olmuyor. Gerekirse başka alternatifleri konuşabiliriz.

Aslında bu tuşa basınca önümüze küçük bir kutucuk çıksa ve değişen yerleri belirtse sorun kökten çözülecek gibi. Tabii ben siteden falan anlamadığım için mümkün olup olmadığını bilmiyorum, @Recep Baltaş bu tarz bir şey mümkün mü?
Şu tuş geri almaya yarıyor zaten.

Screenshot_2024-03-28-16-27-19-89_9c7ad408470e52983cc8816adf9ff347.webp

Ama dediğiniz gibi değişen yerleri gösterebilir.

Son düzenleme:
Moderatörün iş yükünü azaltarak hafifletiyor olabilir ancak sürekli düzelt sistemi kullanmak tepkilerden anlaşıldığı gibi pek sağlıklı bir yöntem olmuyor.

Buradaki olay aslında, düzelt sistemini kullanmak değil. Kullandıktan sonra titizlikle kontrol etmemek. Basıp salıyorlar konuyu ve tembelliğe, kolaycılığa yönlendirdiği buradan belli zaten.

Eğer normal bir şekilde kontrol edilip, ona rağmen hata yapılsa hiçbir şey demeyeceğim. Çünkü insanlık hali, uğraşmış ama dalgınlığına gelmiş ve orayı düzeltmeyi unutmuş derim. Ama burada hem emek yok, hem düzgün iş bozuluyor ve 4 ay oldu bu konu gündeme geleli. 4 aydır hala daha düzelmedi, şikayetçi kişi çok ve kullanmak konusunda ısrarcılar.

Kullanıcıların kullanmasında bir sorun yok, düzeltmekle yükümlü kişi kullanıcı değil çünkü. Kullanır, tekrar kontrol edip yazısını yayınlar. Fark etmediği bir hatada düzeltip, gerekirse uyarı vermesi gereken taraf da moderatörler. Burada mantık ters.

O yüzden ben de 4 koca aydır bir sorun haline gelmiş sistemi modlar için kullanılmamasını öneriyorum.

Bir de Türkçe'ye bu kadar titizlikle önem verip, yanlış hatırlamıyorsam "Türkçe kuralları" şeklinde konu açan yönetimin, tek bir buton ile Türkçe'yi bozmaları da çok trajikomik bir durum.

Ki bir şeyleri yasaklayıp, kapattırmanın karşısında duruyorum normalde hep. Bu konuda ben bile yıldım kapatın gidelim dedim yani.

Bir de Türkçe'ye bu kadar titizlikle önem verip, yanlış hatırlamıyorsam "Türkçe kuralları" şeklinde konu açan yönetimin, tek bir buton ile Türkçe'yi bozmaları da çok trajikomik bir durum.
Bu konuda gerçekten haklısın. Hadi bu butonla, yazılan çoğu şeyin bir şekilde bozulmasını geçtim, bazı düzeltmeler de gereksiz. En basiti, “Selamlar”ı “Selam” olarak çevirmesi. Ha ben buna çok takılmıyorum ama bu buton çoğu zaman saçma sapan hatalar yaratabiliyor. O nedenle ben de moderasyonun bu butonu kullanmamasını öneriyorum.

Konular okadar oy almasına rağmen neden işleme alınmıyor saygı değer yöneticiler? Bir yönetici neden cevap veremiyor? Bir konuya açıklama yapmamak baya bir sıkıntı. Konuları iplemiyorsunuz hadi onu geçtim bu durumdan dolayı bu site üye kaybedicek.

Dün itiraz ettiğim bilete de geri dönüş olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.