Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@uintptr Yoksa büyük dikkatle yazdığımız şeylere "Düzelt" atıp kaçanlardan mısınız? 🙃

Tam tersi, o butonu nadiren kullanırım. Sosyal'de bazı arkadaşlar var, bu tür şeyleri "kasıtlı" yaptığımı falan düşünüyorlar. Yorumlarınızı okuyunca üzülüyorum. Gece bazen sırf konu onaylamak, insanlara yardım etmek veya raporları çözmek için uykumdan feragat ettiğim saatler var. Gece saatlerinde benden başka yetkili çok nadir görürsünüz bu arada. Bundan şikayetçi miyim? Kesinlikle hayır. Nadiren bile kullandığım bir buton için bu kadar iğneleyici lafları sadece haketmediğimi düşünüyorum. Bu yorumumdan sonra eski uintptr'yi de bulamayacağınızı belirtiyor, herkese keyifli günler diliyorum.

Aydın Efeler düzelt tuşuna bastıkları için Efe'ler oluyor.

Tam tersi, o butonu nadiren kullanırım. Sosyal'de bazı arkadaşlar var, bu tür şeyleri "kasıtlı" yaptığımı falan düşünüyorlar. Yorumlarınızı okuyunca üzülüyorum. Gece bazen sırf konu onaylamak, insanlara yardım etmek veya raporları çözmek için uykumdan feragat ettiğim saatler var. Gece saatlerinde benden başka yetkili çok nadir görürsünüz bu arada. Bundan şikayetçi miyim? Kesinlikle hayır. Nadiren bile kullandığım bir buton için bu kadar iğneleyici lafları sadece haketmediğimi düşünüyorum. Bu yorumumdan sonra eski uintptr'yi de bulamayacağınızı belirtiyor, herkese keyifli günler diliyorum.
Gece uyuyamadin galiba hocam. Bu kadar rest cekilecek bir sey yazmadi arkadas.

@uintptr dostum, seni tanımam etmem o yüzden yazacağım bu yorumun tam anlamıyla tarafsız olabileceğini düşünebilirsin. Forum ortamında yazılanları çok ciddiye aldığını düşünmüyor musun? Daha önce moderatörlük deneyiminin olup olmadığını bilemiyorum da hiçbir zaman için moderatörlerin yaptığı işler beğenilmez ve çoğu kişi arka planda nasıl işlediğini bilmediği için bol keseden sallayabiliyor. Yeni değil bu ve yorumlardan etkilenip bunu işine yansıtacak olman da pek doğru değil bence. İnsanların ne düşündüğünü, söylediğini çok da umursamamak gerek. Hayat bu. Hiçbir zaman için kimseyi memnun edemezsin zaten.

@uintptr dostum, seni tanımam etmem o yüzden yazacağım bu yorumun tam anlamıyla tarafsız olabileceğini düşünebilirsin. Forum ortamında yazılanları çok ciddiye aldığını düşünmüyor musun? Daha önce moderatörlük deneyiminin olup olmadığını bilemiyorum da hiçbir zaman için moderatörlerin yaptığı işler beğenilmez ve çoğu kişi arka planda nasıl işlediğini bilmediği için bol keseden sallayabiliyor. Yeni değil bu ve yorumlardan etkilenip bunu işine yansıtacak olman da pek doğru değil bence. İnsanların ne düşündüğünü, söylediğini çok da umursamamak gerek. Hayat bu. Hiçbir zaman için kimseyi memnun edemezsin zaten.

İşimi yine layıkı ile yapacağım ancak üyelerle eski samimiyetim olmayacak. Olay bundan ibaret.

@uintptr, akıl vermiş gibi olmayayım da hiçbir yetkilinin üyelerle samimi olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü bu iş bir süre sonra menfaate kayabiliyor. Örneğin üye bir arkadaşınız vardır ve bu arkadaş yetkili, nasıl olsa bana uyarı atmaz gözüyle bakar ve bunun suistimal edilmeme ihtimali %0. İllaki edilir.

Nadiren bile kullandığım bir buton için bu kadar iğneleyici lafları sadece hak etmediğimi düşünüyorum.

Ortada iğneleyici bir laf olmadığını bilesiniz. Açıkçası ben o soruyu ufak bir şaka olarak algılamıştım, mesajın sonundaki ifade de cabası. İğnelenecek bir tarafınız yok.

Sosyal'de bazı arkadaşlar var, bu tür şeyleri "kasıtlı" yaptığımı falan düşünüyorlar.

Ben moderasyon ekibine bireysel değil bütün olarak bakıyorum. Genel olarak da böyle bakılması gerektiğini düşünüyorum. Bireysel eleştiriler doğru olmayabilir, sonuçta bize hangi işlemi hangi moderatörün yaptığı bile gösterilmiyor ki en iyisi bu.

Eleştirdiğimiz buton, siz değilsiniz.

Burada kısmen @uintptr de haklı ama, belirtildiği gibi moderasyon ekibini bir bütün olarak görüyoruz fakat "insiyatif" konusundan dolayı her moderatör aynı değil, kararları ve eylemleri aynı değil. Tabii gizlilik ile kim olduğunu bilemiyoruz ki bu en doğrusu fakat bu şekilde ironi bile olsa sorarak açıklamaya düşürmüş kişiyi. E @uintptr yapmıyorsa diye eleyip diğer moderatörlere karşı tutulup taraf alabilir, aynı şekilde onları da deneyebilir üye.

Benim asıl merak ettiğim olay dünkü konu neden kapatılıp mesajlar silindi.

Tabii gizlilik ile kim olduğunu bilemiyoruz ki bu en doğrusu fakat bu şekilde ironi bile olsa sorarak açıklamaya düşürmüş kişiyi. E @uintptr yapmıyorsa diye eleyip diğer moderatörlere karşı tutulup taraf alabilir, aynı şekilde onları da deneyebilir üye.

Bu açıdan düşünemedim hiç, haklısınız. Ben, kendisine karşı öyle düşüncelerim(iz) olmadığını aktarmak istemiştim.

• Beğendim
İfadeler: 106
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.