Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Açılan konu sayısı ve görevli sayısı belli, surekli bu argüman söylenecek kadar fazla zaman almaz. Gözü konuya hızlıca kaydjrsan bile şu anki yazım hatamı fark ettiğin gibi edebilirsin.Günde 100'den fazla konu açılıyor, bu konuların çoğusunda basit yazım hataları mevcut. Moderatörün bunları manuel düzeltmesi hem zaman alır hem de uğraştırıcı olur. 10/7 oranında doğru çalışan bir sistemi 10/3 oranında istisnai yanlışları yüzünden kapatmak bana göre uygun değil.
Yani her gün makale de açılmıyor.
Konu biz kullanıcıların yazdığı makaleleri ve rehberleri doğru yazilmasina rağmen yanlışa çevirmesi, zaten sağlanmış ve kontrol edilmiş konu düzenini tek tuşla direkt karman çorman etmesi.
Bunun üzerine son düzenleyen moderator ibaresi çıkması da biraz kıl bir durum olabiliyor. "-Yanlisi düzeltti-" (aslinda doğruyu bozdu.)
Arada istisnalar oluyor, basit yazılara evet işe yarıyor da şöyle göz kontrolü de basit. Hiç değilse detaylı ve özenle sunulmuş konulara kullanılmaması gerek. Boşlukları birleştiriyor, ama ben o boşluğu anlam saglansin diye bilerek bıraktım? Ufak örnek ama mesela yani.
Kaş yapayım derken göz çıkarılıyor. Fikrim eklentinin tamamen kalkması ve görevlinin yanlislari manuel olarak düzeltmesi yönünde.
Hem üyeye hem de moderasyona sunulmadan önce stabil hale gelmeli. Kusursuz yazım isteniyorsa kusursuz koşullar sağlanmalı. Kalp kırmaya gerek yok, çoğu durumu anlayışla karşılıyoruz, aynı durumu da sizden bekliyoruz.
- Makaleler
- 50
Bu cok komikBunun üzerine son düzenleyen moderator ibaresi çıkması da biraz kıl bir durum olabiliyor. "-Yanlisi düzeltti-" (aslinda doğruyu bozdu.)
Konuya donecek olursak 82 upvote alan bir konunun yururluge gecmemesinde bu denli kati ve net bir hukum verilip altinin doldurulamamasi Techolay yonetimi adina epey talihsiz bir hareket, zira kendileri her firsatta bilmediginiz seyler var ve her seyi soylemek zorunda degiliz diyor, boylesine forumu ve uyeleri ilgilendiren bir konuda uyeleri bilinclendirmiyorsaniz burada suclu biz degiliz. Bilgilendirin, gerekeni soyleyin, ona gore hareket edelim. 82 upvote almis konuya mantikli bir arguman sunmayip "dusunmuyoruz" deyip konuyu kestirip atmanin ama ayip olmasin diye "kilitlemeyelim de gelen mesajlari da gorelim" seklinde uzatmanin manasini da cozebilmis degilim.
Haksız yere olduğunu düşündüğüm bir uyarıdan sonra geldim. İlk önce @BerkayZ87'nin silinen mesajının düzgün bir fikir aktarımı olmasına rağmen az çok ofansif kaçabileceğinin farkındayım. Ancak bu, benim attığım mesajın silinip "gereksiz mesaj" olarak nitelendirilmesine yol açamaz. Benim mesajımda konudan alakasız bir durum yoktu. Bundan yaptığım çıkarım şu: Maalesef eleştiri kaldırılamamakta.
Bir konu için bugünün dramasını oluşturduğum için özür diliyorum ama bu tuş makale bombasından ibaret.
Öneri açıldığından beri tuş kullanımı minimal düzeye indirildi gerçekten. Lakin daha şimdi düzelt tuşunun sebebiyet verdiği 3 hatayı fark ettim bile. Küçük ama dikkate alacağım hatalar. Bahsettiğim gibi paragrafların, başlıkların ilk harfleri küçük başlıyordu, düzeltmem gerekti. Ekşi Sözlük değil burası.Güncel durumdan pek haberdar değilim. Moderasyon ekibinden bazı arkadaşlarımız, öneriler doğrultusunda buton kullanımını minimal düzeye indirdiğini söylemişti. Belki de şu anki durum iyidir.
Bir konu için bugünün dramasını oluşturduğum için özür diliyorum ama bu tuş makale bombasından ibaret.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bir konu için bugünün dramasını oluşturduğum için özür diliyorum.
Özür dilenecek bir durum yok hocam. Güzel şeylere vesile oldunuz ve halen oluyorsunuz. Birçok insanın tepkilerini görmüş olduk. Belli ki ben dahil herkes dolmuş ve dertlerini anlatarak içlerini döktüler. Yoksa bu olayı görmezden gelinip halının altına süpürmekten başka bir şeye dönmez. Zira bu mevzu yüzünden birçok insanın kalbi kırıldı, en azından kendi adıma diyeyim.
- Makaleler
- 4
Dramayi sen olusturmadin yonetimin dramasi bu aslinda.Bir konu için bugünün dramasını oluşturduğum için özür diliyorum ama bu tuş makale bombasından ibaret.
Bir konuda hakli oldugunu dusunuyorsan boyun egme, gecen sefer ki moderator konusunda da hakli olmana ragmen ozur dilemistin halbuki hatan yoktu baskilandin.
Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
Sevgiler.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Çok yerinde kararlar. Teşekkür ederiz.
- Makaleler
- 4
Artık bir şeyler ciddiye alınacak demek ki. Umarım öyledir. Çünkü konu epey şişti ve şu ana kadar bir yere gittiği yoktu. 85 oy almış bir konudan bahsediyoruz sonuçta.Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
Bu arada özelliği sadece modlara kapatabiliriz belki. Müsait bir zamanda konuşacağız bunu.
- Makaleler
- 7
Sorun özelliğin kullanılması değil de kullanılıp geçilmesi aslında. Kullandıktan sonra bile göz atmak istiyor metinler.Bu arada özelliği sadece modlara kapatabiliriz belki. Müsait bir zamanda konuşacağız bunu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-