Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hem yapay zeka ile de kontrol edebiliriz. Herkeste dahili Microsoft Copilot var.

Kimse o kadar uğraşmıyor. Herhangi bir forumda üyelerin görmediği bir buz dağının görünmeyen tarafı vardır. Konuları onaylamak mesela artık 5 katı uzun sürecek zira düzgün konu açan üye sayısı toplasan 300 fakat üye sayımız 6000'in üzerinde ve günlük aktif üye sayımız 1000'i aşmakta. Bu nedenle mantıksız oluyor kapanması ama istenilen buydu ve gereğini yaptık. Süreç boyunca elde edilecek verileri de yine tarafınızla paylaşırız.

Virgül tarzı ara noktalama işaretlerinde ben çok zorlanacağım. Ancak yapabileceğimiz bir şey yok. Forumu idare ettirmemiz lazım.
Kimse o kadar uğraşmıyor. Herhangi bir forumda üyelerin görmediği bir buz dağının görünmeyen tarafı vardır. Konuları onaylamak mesela artık 5 katı uzun sürecek zira düzgün konu açan üye sayısı toplasan 300 fakat üye sayımız 6000'in üzerinde ve günlük aktif üye sayımız 1000'i aşmakta. Bu nedenle mantıksız oluyor kapanması ama istenilen buydu ve gereğini yaptık. Süreç boyunca elde edilecek verileri de yine tarafınızla paylaşırız.

Virgül tarzı ara noktalama işaretlerinde ben çok zorlanacağım. Ancak yapabileceğimiz bir şey yok. Forumu idare ettirmemiz lazım.

On da uyarı vereceklerini sanmam verirlerse 100 uyarım falan olur herhalde en son kalıcı ban yerim şahsen daha virgülü çok bilmiyorum nereden kullanacağımı.

Beğenen olmuş, muhteşem diyen olmuş, fakat yazım kurallarından ceza alacak arkadaşlar bu sefer de yazım kurallarından ceza kalksın filan diyecek, iyice sonu kötüye gidecek veya isyan edip yazım kurallarından ceza yiyoruz diye birkaç üye yöneticilere ve moderatorlere kötüleme konuları açacak diye tahmin ediyorum. İşin kötüsü yeni olan üyeler de etkilenecek. Düz türkçe ile yazacak ve Türkçenin dil bilgisine sahip olmayan yeni üyeler ceza yiyecek ve foruma karşı beğenmemezlik yapıp bırakacaklar diye endişe içindeyim ama yapılan öneri ve destekleyen tüm forum hocalarıma saygı duyarım, benim fikrim bu yöndedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kelimeleri TR'ye çevirmeden kullansak uygulamada sorun olmaz :D.

Güzel bir karar, ama de/da ekinde çok sıkıntı yaşıyorum :D

• Beğendim
İfadeler: 995
Fikrimi belirteceğim, katılıp katılmamak sizlere kalmış.

Forumun şu an ilgilenilmesi gereken tek sorunu düzelt tuşu değil. Zaten moderatör eksikliğinin olması üstüne bir de işini gerçekten bilmeyen moderatörlerin de varlığından ötürü, bu tuşu kaldırarak sadece onların yükünü arttırmakla kalmayıp, bir de üstüne gönüllü moderatörlük adı altında zaten iyi olmayan moderasyon kalitesinin düşeceği korkusudur, umarım tam tersi olur da yanılırım.

Dün attığım raporlara saatlerce bakılmadı, benimle aynı olayı yaşayan da yüzlerce kişi olmuştur, şimdi bir de zaten az olan ve öz olmayan
moderasyon kadrosu oturup mesaj kovalayacak, zor günler bizi bekliyor, gönüllü moderatörler ise tamamen kör kurşun olacak gibi.

Bence tuş sadece moderatörlere kapatılmalıydı.

• Beğendim
İfadeler: 995
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.