Moderatörler neden bu kadar sert?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
Aslında galiba halen sabit bir moderatör ekibimiz yok, bundan dolayı böyle sorunlar var. Onun dışında fix olanlar zaten daha anlayışlı ileride bu sorunlar çözülecektir umarım.

Ben de anlamıyorum, benim de başıma geliyor. Özel olarak garazlari olduğunu sanmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Galaxy arkadaşımızı nerede görsem mesajlara "beğenmeme" emojisi atıyor ve herhangi bir gerekçe de sunmuyor. Bu da uyarı sebebi değil mi?

Technopat en kötüsü burası gene iyi, az uyarım var. Yeşilde 20 vardır.

Mesela Galaxy arkadaşımızı nerede görsem mesajlara "beğenmeme" emojisi atıyor ve herhangi bir gerekçe de sunmuyor. Bu da uyarı sebebi değil mi?
İfade spamı yapmadığı sürece uyarı sebebi değil. İfade özgürlüğü. Neden beğenmediğini bir mesaj olarak açıklamak gibi bir zorunluluğu yok hocam.

Beğenmeme nedenim şu:

Senin dediğin şeyi beğenmedim. Neden? Yasak olanı yapıyorsun.

Orada kurunun yanında yaş da yandı, iğrenç yazanların hepsi uyarı yemiş olabilir, ben geçmişim nedeniyle 3 gün yedim -ki bence yine iyi-. İğrenç yazmak da başka bir videonun konusu.

Silinmiş herhalde o konu, bulamadım.

"Ders çalışıyor musunuz?" isimli bir konuya "Ders çalışmak iğrenç bir şey, hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım" yazdım diye uyarı almıştım.
O bence iş birliği yaparak, konuya "iğrenç" kelimesini içeren mesaj atma saldırısı yapmanızdan dolayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…