Mizaha vuruyorsun sen çünkü.

Hem sen bir keresinde moderasyon ekibineden birine de laf atmıştın. Senin için gayet normal bu davranış :thumbsup:
Laf attıysam orada ki mesajım neden silinmedi? Veya uyarı da almadım. Demek ki yasak değilmiş bu. Konuyu başka yerlere çekme. Sadece 2 kez mizah yaptım forumda zaten bu konuyu ona ithafen açtım. O zaman da uyarı yemiştim sonra bir daha yapmadım.

O bence iş birliği yaparak, konuya "iğrenç" kelimesini içeren mesaj atma saldırısı yapmanızdan dolayıdır :D
Konuyu açan kişinin dilinden düşmeyen ve alakasızca yazdığı bir kelimeydi, ben o yüzden iğrenç buldum😛
Yoksa iş birliği yok canım, benimki kasıtlıydı sadece.

Laf attıysam orada ki mesajım neden silinmedi? Veya uyarı da almadım.
Kimse raporlamamıştır da ondan.

Çekerim. Sana mı soracağım bunu? Yasak olan şeyi yapmaya çalış sonra uyarı aldığında konu aç. Yok öyle dünya.

Sadece 2 kez mizah yaptım forumda zaten bu konuyu ona ithafen açtım. O zaman da uyarı yemiştim sonra bir daha yapmadım.
Gidip de öneri konusunda mizaha vurursan uyarı alırsın elbette.

Son düzenleyen: Moderatör:
1743089139888.webp

Başıma böyle bir şey geldiği günden beri konularımı ve görüşlerimi Reddit üzerinde paylaşıyorum. Size de tavsiyem o olur. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder? Faydalı bir şey yazdığınız zaman beğeni ve teşekkür bile alamadığınız yerde en ufak kayışı koparmanızda, salatalığa tuzlukla koştukları gibi size de "Beğenmedim" atmaya roket hızında gelen, başka vasfı olmayan bazı insanlar var. Bu hariç başka sorunum yok. Zaten diyaloğa bile girmiyorum böyle bir durum olursa. Moderatör, bize verdiği cezayı başkalarına da aynı şekilde verse, bunlar hiç yaşanmaz bile.

Eki Görüntüle 135628

Başıma böyle bir şey geldiği günden beri konularımı ve görüşlerimi Reddit üzerinde paylaşıyorum. Size de tavsiyem o olur. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder? Faydalı bir şey yazdığınız zaman beğeni ve teşekkür bile alamadığınız yerde en ufak kayışı koparmanızda, salatalığa tuzlukla koştukları gibi size de "Beğenmedim" atmaya roket hızında gelen, başka vasfı olmayan bazı insanlar var. Bu hariç başka sorunum yok. Zaten diyaloğa bile girmiyorum böyle bir durum olursa. Moderatör, bize verdiği cezayı başkalarına da aynı şekilde verse, bunlar hiç yaşanmaz bile.
Faydalı bir mesaj atarsan: 3 Beğeni,
Yanlış bir mesaj atarsan: 1835 Dislike. :D

Faydalı bir mesaj atarsan: 3 Beğeni,
Yanlış bir mesaj atarsan: 1835 Dislike. :D
O kırmızı emoji buraya hiç getirilmemeliydi bile. Gruplaşmaya el atılsa ve şu emojiyi şu an bile kaldırsan, toxic ne kadar adam varsa, %80'i "Beğenmedim" ifadesi yok deyip siteden göç eder gider. Mesajınıza ifade özgürlüğümü belirttim diye ceza aldığım için beğeni gönderemiyorum, ama siz beğendim sayın. 😄

O kırmızı emoji buraya hiç getirilmemeliydi bile. Gruplaşmaya el atılsa ve şu emojiyi şu an bile kaldırsan, toxic ne kadar adam varsa, %80'i "Beğenmedim" ifadesi yok deyip siteden göç eder gider.
40 yılda bir indirim konusu açıyorsun. Gelip biri dislike atıyor. Ne oldu diyorsun pahalı diyor. Daha ucuzunu at diyorsun ya bir daha yazmıyor ya da konuşmayı uzatıp yine atamıyor. Ama ondan sonra ne hikmetse 1-2 kişi gelip dislike atıp gidiyor.

40 yılda bir indirim konusu açıyorsun. Gelip biri dislike atıyor. Ne oldu diyorsun pahalı diyor. Daha ucuzunu at diyorsun ya bir daha yazmıyor ya da konuşmayı uzatıp yine atamıyor. Ama ondan sonra ne hikmetse 1-2 kişi gelip dislike atıp gidiyor.
1743090013123.webp

Olmayan bir şeyin cezasını 3-4 kere aldım. Her seferinde de siliniyor. Neye göre, cezam zaten aktifken yenisi veriliyor, çözemedim. Ben şimdi sizi raporlasam, "Yasadışı paylaşım yapıyor" desem, demek ki moderatör daha bakmadan cezayı yapıştırıp geçecek. Verilen bir ceza sonradan silindiğine göre durum öyle.

Makale yazıyorum, verisini, resmini, kaynağını, her şeyini ekliyorum, NPC gibi okuyup geçiyorlar. Discord açıldığına dair haber paylaşıyorum, altında da 5 tane sağlam kaynak var. Ama adam ne yapıyor? Gelip hemen dislike butonuna deliler gibi sarılıyor. Sanırsın haberi ben yazıyorum. Haskoloğlu da bunlara göre sanırım güvenilir kaynak değil. Reddit üzerinde şu durumu bir kere bile yaşamadım.

Al buyur mesela. Adama yardım ediyorum, hiçbir yanlış yok ama taşlanıyorum :D.