Moderatörler neden bu kadar sert?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
O kadar haklısınız ki.

Kimse raporlamamıştır da ondan.
Raporlamasına gerek yok ki, sende diyorsun direkt olarak moderatöre cevap yazdım ben onu .

Çekerim. Sana mı soracağım bunu? Yasak olan şeyi yapmaya çalış sonra uyarı aldığında konu aç. Yok öyle dünya.

Gidip de öneri konusunda mizaha vurursan uyarı alırsın elbette.
Haydaa, kanayan yarana bastım herhalde . Hiçbir öneri konusunu mizaha vurmadım. Konu da bahsettiğim şekilde kimsenin yararı olmayan konularda şaka yaptım ve 2 uyarı aldığımdan beri yapmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir ara bir konuda aklıma bir espri gelmişti gayet de iyiydi. 4-5 kişi gülme emojisi atmıştı. Sonra uyarı aldım. Demek ki yasakmış diyip devam ettim. Yasak ise yasaktır. Kendimiz kural uydurmaya gerek yok. "Kimsenin yararı olmayan konu" diye bir tabir olduğunu da sanmıyorum burada.

Son düzenleme:
Evet haklısın. Bir anda aklıma geldi konu açtım. Ama bazen kendimi tutamıyorum yazabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderasyon bence sert değil. Yaptığınız hatalarda bildirim kısmından uyarıyorlar hatta.

Moderasyon bence sert değil. Yaptığınız hatalarda bildirim kısmından uyarıyorlar hatta.
Sert olsalardı belli ederlerdi zaten.

Onların şu üye yazım kurallarında küçücük hatalar yapmış şuna 1 saatlik uyarı atayım diye düşüncelerinin de olduğunu sanmıyorum.

Gereksiz mesaj uyarısı almıştım geçenlerde, kısıtlama almamıştım (1 uyarı puanı olsa bile süresi 1 saniye bile değildi).

@409, @144, Dün akşam bahsetmeyi unuttuğum bir tip daha var. Saçma sapan bir mesaja dislike atıyorsun, daha cevabını vermeden önceki mesajına dislike atıyor. Şimdi yaşadım aklıma geldi. Şuna bakar mısın allah aşkına ben ne diyeyim buna? Sinir küpüne dönüyor insan gerçekten.

İfadeler: 144
Ne serti kardeşim? Sosyal medyada aslan, gerçek hayatta kedi kesiliyorlar.

Yeşil forumdan buraya geçtiğimde anladım ki buradaki moderatörler çok daha saygılı, çok daha yumuşak. Yeşil forumda her saniye bir korku içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…