Moderatörler neden bu kadar sert?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
E öyle çünkü. Bir çok kişi de öyle. Recep Baltaş da öyle. Sosyal medyada atıp tutarken, videolarda sanki başka birisiymiş gibi duruyor.
Peki, gerçek hayatta herhangi bir moderatörü gördün mü? Oturup konuştun mu?

Recep Bey sosyal medyada atıp tutabilir. Videolarında atıp tutmasına gerek yok. Çünkü hem büyük kitlelere hitap ediyor video çekerken hem de teknoloji kanalı olduğu için kime atıp tutacak? Ekran kartına mı?

Sen ne anlatıyorsun anlamadım. Sen sert olduklarını söylemiyor musun? Farklı bir şeyi mi savunuyoruz? Ben de senle aynı şeyi söylüyorum, sosyal medyada sert gerçek hayatta farklı.

Sen ne anlatıyorsun anlamadım. Sen sert olduklarını söylemiyor musun? Farklı bir şeyi mi mi savunuyoruz? Ben de senle aynı şeyi söylüyorum, sosyal medyada sert gerçek hayatta farklı.
Zaten ben de sert olduklarını söylüyorum fakat mesajlarımda gerçek hayatta sert olduklarına dair bir şey yok. Gerçek hayatta farklı olduklarını nereden biliyorsun diye soruyorum. Çünkü ben bilmiyorum. Herhangi bir moderatör ile gerçek hayatta konuştun mu?

Hayır. Fakat bazılarını biliyorum.

Bazen katı olmaları iyi bir şey cidden eğer katı olmasalar Donanım Arşivi foruma döner iyice bura Donanım Arşivi forum da konumda direk küfür etmişlerdi hala aylar oldu ceza almadi eğer Techolay da böyle olursa sürekli bu tip insanlar gelir. Katı olmaları maalesef şart.

Zaten onu söylemiyorum. Bazen en ufak mizah yapsam bile bir konuda, gereksiz mesaj uyarısı alıyorum. O kadar sert değiller aslında belki ben sorunluyum.

İfadeler: 144
Zaten onu söylemiyorum. Bazen en ufak mizah yapsam bile bir konuda, gereksiz mesaj uyarısı alıyorum. O kadar sert değiller aslında belki ben sorunluyum.
Sorunlu olan taraf da sensin zaten, mizah eğlence kategorisi varken neden sen başka konularda yapıyorsun ki? Yasak bu. Ha, yine de kararına saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…