Planlanmıyor "Moderatörler neden çok sert? " konuları onaylanmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xudayar_Mirzayev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 921
  • Etiketler Etiketler
    neden
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Maştağa
Her ay 1-2 defa aynı konu açılıyor. Aynı moderatörler gelip aynı şeyleri anlatıyorlar. Bu normal kullanıcılar için de geçerli. Hem gereksiz hem de sunucu için yük oluyor. Artık bu konular onaylanmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -31 Eksi
Çok doğru. Hatta direkt konu açmak yasak olsun (!). Bu tür ifade özgürlüğünü kısıtlayan ve yasakçı zihniyeti nereden örnek alıyorsunuz?

Okudum. Yazmadan önce de okuyarak cevap vermiştim. Neden rahatsız oldunuz demedim ki. Cevabım yine aynı.
Kendinle çelişiyorsun. Yazdığın cümlede "Neden rahatsız ediyor ki?" var ve şimdi söylüyorsun ki "Neden rahatsız oldunuz demedim ki". Özür dilerim ama yazdığın şeyi 1 defa bile düşünmedin.

Kendinle çelişiyorsun. Yazdığın cümlede "Neden rahatsız ediyor ki?" var ve şimdi söylüyorsun ki "Neden rahatsız oldunuz demedim ki". Özür dilerim ama yazdığın şeyi 1 defa bile düşünmedin.
4. mesajında "neden rahatsız ediyor ki?" ifadesini alıntı yaparak yazdığın için yineledim. Bu durumun rahatsız ettiği yok. Aksine söylemek istediğimi düşünmeden yanıtlayan sensin. Açık şekilde eleştiriye açık olmaktan bahsettim. Yasaklayıcı, cezalandırıcı sistemin bu milletin sinir uçlarıyla yeterince oynadığını biliyoruz. Bunlara gerek kalmadan ilgili kişilerin eleştirileri kabul ettiğini yazıyorum. Bunları yazarken forumun database şişkinliğinin bir öneminin olmadığını altını çizerek söylememe gerek var mı?

İstirham ediyorum, özür yok. Ancak düşünerek yazıyorum. Siz de düşünerek cevap verin lütfen. Esen kalın.

Çok doğru. Hatta direkt konu açmak yasak olsun (!). Bu tür ifade özgürlüğünü kısıtlayan ve yasakçı zihniyeti nereden örnek alıyorsunuz?

Konu "'Technopat neden çöktü?' konuları onaylanmasın"a gelince haklı buluyorsunuz ve ifade özgürlüğü söz konusu bile olmuyorken bu konuya karşı çıkıyorsunuz. Neden mi? Çünki moderatörlere sallamaya fırsat arıyorsunuz da ondan.

Haklı bulan falan olmadı. Varsa bile, ben onlardan biri değilim. Çoğul konuşmayı bırakın. Direkt TR forumlarını sevmiyorum, hele ifade özgürlüğümün kısıtlandığı bir yeri asla. Üyelik silinebiliyor olsa, gidecek çok kişi var.

Demek ki sert buluyorlar. Eleştiriye açık olmak insanın kendisini geliştirmesinin yolunu da açar. Kızmadan onaylıyorlar ve dikkate alıyorlar, ne güzel.
Sence bu konular oldukça kuralların değişeceğini düşünüyor musun? Hayır değişmeyecek.

Bunu hiç görmedim. Ya da denk gelmedim sanırım? Konuda elbet onaylanmasını istemeyenler olacaktır ama bunu sanki Techolay "tamam onaylanmasın bu tür konular" demiş gibi yansıtmanız doğru değil. Fikir ayrılıkları her yerde var. Bu konuda bile fikir ayrılığı yaşayabiliriz ama burası bir forum ve insanlara düşünce özgürlüğü şart. Burada ne konular açıldı görseniz "bunu da sormazsın ya" dersin ama açıldı ve insanlar yadırgamadan cevap verdi birbirine. İster moderatör ister kullanıcı kim olduğu fark etmeksizin herkes eleştirilebilir. Recep Baltaş bile kendi forumunda eleştirilmişken kalkıp o konu açılmasın bu konu açılmasın deme hakkınız bence yok. Ayda bir açılan bir konu olduğunu da görmedim sadece geçen denk geldim. Ha açılmak isterse de açılır. Başlıkta aynı olsa da içerikte şikayet farklıdır.

İfade özgürüğünü savunurken, böyle konuların açılmasına karşı değilken benim açtığım konuda böyle bir şey söylediğim için ve fikir belirttiğim için böyle bir şey demene hakkın yok.

Ben sana fikir belirtme ifade özgürlüğün yok demedim. Ben sana başkasının ifade özgürlüğüne karışmaya hakkın yok dedim.

Ben sana fikir belirtme ifade özgürlüğün yok demedim. Ben sana başkasının ifade özgürlüğüne karışmaya hakkın yok dedim.
Fikir bu. Hiç kimseye böyle bir şey yapmamasını söylemedim, zira profil mesajları bölümünde konuşulabilir.

Ama konu olarak paylaşılmasın dedik de dikkat dağıttığı için söyledim. İfade özgürlüğünün kısıtlanmasını istemem.

@Oltran, @SadeceEfe, @Spock, @YXEL, @Andar Han, @409, @Learnof Bu konunun ifade özgürlüğünün olmaması için değil, dikkat dağıttığı için söyledim. Zira "Moderatörler neden çok sert? " sohbetleri profil mesajlarında konuşulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…