- Makaleler
- 43
İlk öncelikle, bilet açmak yerine buraya konu açıyorum, bu konuya ithafen.
KONUYU SADECE Recep BEY ONAYLASIN LÜTFEN.
Konumuz bu arkadaşlar:
techolay.net
Şebnem Ferah'ın bir mesajını gördüm:
@Heribert Yavuz şöyle cevap vermiş, çok haklı:
Şebnemin buna karşı yazdığı şey:
Benim cevabım:
Bana cevabı:
İşte olaylar buradan sonra patladı, mesajın ilk halini yazayım:
Cevabım:
Tabii ki, ben bu mesajı alıntılarken fark ettim ki bu moderatör olacak kişi mesajını ben yanıt vermeden düzenledi ve "Forumda bu servisler yasak değil." bölümünü sildi

Mesajların ekran görüntülerini bırakamıyorum çünkü silindiler. Recep Bey dilerse bakabilir silinen mesajlara. Yalan söyleyecek halim yok, en fazla 1-2 kelime farklılık gösterir cümleler. Aklımdan hatırladığım kadarıyla yazdım hepsini.
Ben mesajımı gönderdim, sonrasında mesajımı saniyesinde sildi, başına buyruk bir şekilde.
Bak sen ya?
Rapor attım ve mesajımın neden silindiğini vs. sordum, mesajımın yerine getirilmesini istedim. Verilen cevap şu oldu:
Tekrar rapor attım, tartışma yaratılacak bir durum yok vs. dedim. Aldığım cevap şu oldu:
Bir tane daha rapor attım, beni boşu boşuna susturmaya çalıştıklarını vs. söyledim, konuyu bilet sistemine taşıyacağımı belirttim. Cevap şu oldu:
Anlayacağınız rezillik diz boyu arkadaşlar. Daha kuralları bile bilmeyen bir moderatör, işin foyasını ortaya dökünce silinen ve düzenlenen mesajlar, moderatörün rezilliğini örtbas etmeye çalışan bir yönetici. Recep Bey görür umarım. Bakalım bu sefer kaç ay tatile çıkacağız.
KONUYU SADECE Recep BEY ONAYLASIN LÜTFEN.
Konumuz bu arkadaşlar:
Keşfediliyor: Raporlara ekran görüntüsü eklenebilmeli
Diyelim bir hatayı raporluyoruz, daha iyi anlatabilmek adına ekran görüntüsü ekleyebilmeliyiz diye düşünüyorum. Ya da aksi bir durum olabilir yani ekran görüntüsü eklemek kullanışlı olur diye düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz dostlarım?
Şebnem Ferah'ın bir mesajını gördüm:
@Heribert Yavuz şöyle cevap vermiş, çok haklı:
Şebnemin buna karşı yazdığı şey:
Benim cevabım:
Bana cevabı:
İşte olaylar buradan sonra patladı, mesajın ilk halini yazayım:
Merhaba, dikkat ettiyseniz herhangi bir servis önermedim.
Rapor sistemini kullanırken üyenin illa resim paylaşması gerekiyor ise istediği resim servisini kullanabilir. Forumda bu servisler yasak değil.
Uydurmadım, "Konu" ve "Rapor sistemi" arasındaki farkı lütfen tekrar gözden geçiriniz.
Cevabım:
Şebnem Ferah: Merhaba, dikkat ettiyseniz herhangi bir servis önermedim.![]()
Ben: Servis önermen için illa site adı vermene gerek yok, "İmage upload siteleri" demen yeterli bu durumda.
Rapor sistemini kullanırken üyenin illa resim paylaşması gerekiyor ise istediği resim servisini kullanabilir. Forumda bu servisler yasak değil.
Kullanamaz. Ayrıca, "Forumda bu servisler yasak değil." ne demek ya? Moderatörsünüz siz, kuralları bu kadar mı bilmiyorsunuz?
Uydurmadım, "Konu" ve "Rapor sistemi" arasındaki farkı lütfen tekrar gözden geçiriniz.
Rapor sisteminde yasak olmadığına dair bir kural var mı? Yok.
Tabii ki, ben bu mesajı alıntılarken fark ettim ki bu moderatör olacak kişi mesajını ben yanıt vermeden düzenledi ve "Forumda bu servisler yasak değil." bölümünü sildi
Mesajların ekran görüntülerini bırakamıyorum çünkü silindiler. Recep Bey dilerse bakabilir silinen mesajlara. Yalan söyleyecek halim yok, en fazla 1-2 kelime farklılık gösterir cümleler. Aklımdan hatırladığım kadarıyla yazdım hepsini.
Ben mesajımı gönderdim, sonrasında mesajımı saniyesinde sildi, başına buyruk bir şekilde.
Bak sen ya?
Rapor attım ve mesajımın neden silindiğini vs. sordum, mesajımın yerine getirilmesini istedim. Verilen cevap şu oldu:
Tekrar rapor attım, tartışma yaratılacak bir durum yok vs. dedim. Aldığım cevap şu oldu:
Bir tane daha rapor attım, beni boşu boşuna susturmaya çalıştıklarını vs. söyledim, konuyu bilet sistemine taşıyacağımı belirttim. Cevap şu oldu:
Anlayacağınız rezillik diz boyu arkadaşlar. Daha kuralları bile bilmeyen bir moderatör, işin foyasını ortaya dökünce silinen ve düzenlenen mesajlar, moderatörün rezilliğini örtbas etmeye çalışan bir yönetici. Recep Bey görür umarım. Bakalım bu sefer kaç ay tatile çıkacağız.