Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şu şekil CurseForge sürümü ile aynı şekilde.
Eki Görüntüle 119054Eki Görüntüle 119055
@Helox OptiFine seçeneğini yeni gördüm, onu kaldırdım şimdi açacağım bakalım.
@Helox oyun açıldı! OptiFine kaynaklıydı sanırım sorun, ancak şimdi ana menüde böyle bir hata var. Hangi modun uyumsuz olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?Eki Görüntüle 119058
Kostüm sistemi tiki işaretli miydi?
Jennifer
Üstün
Polymorph isimli modu kaldırıp deneyebilir misiniz?
Ethem Efe
Üstün
Sodium silince düzeldi, ancak bu sefer oyuna girince hata verdi. Yarın tekrar deneyeceğim haber veririm.Polymorph isimli modu kaldırıp deneyebilir misiniz?
Yusuf Kerem
Yetkin
Sodium silince düzeldi, ancak bu sefer oyuna girince hata verdi. Yarın tekrar deneyeceğim haber veririm.
Hocam galiba Forge kullanıyorsunuz sodium yerine sodium'un çatalı olan Embeddium - Minecraft Mod bu modu dener misiniz?
Ethem Efe
Üstün
Denerim hocam.Hocam galiba Forge kullanıyorsunuz sodium yerine sodium'un çatalı olan Embeddium - Minecraft Mod bu modu dener misiniz?
Şimdi yüklüyorum modları bakalım olacakmı.Hocam galiba Forge kullanıyorsunuz sodium yerine sodium'un çatalı olan Embeddium - Minecraft Mod bu modu dener misiniz?
Sanırsam sodium kaynaklı bir hata veriyor, silip yeniden deneyeceğim.
Sildim ancak böyle bir hata verdi şimdide.Hocam galiba Forge kullanıyorsunuz sodium yerine sodium'un çatalı olan Embeddium - Minecraft Mod bu modu dener misiniz?
@Jennifer
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Jennifer
Üstün
MixinExtras sürümünüzü güncelleyin, ayrıca sorun OptiFine ve ModernFix'in beraber kullanılması olabilir.Denerim hocam.
Şimdi yüklüyorum modları bakalım olacak mı.
Sanırsam sodium kaynaklı bir hata veriyor, silip yeniden deneyeceğim.
Sildim ancak böyle bir hata verdi şimdi de.
@Jennifer
Kod:
[01:30:46] [main/FATAL]: OptiFine detected. Use of ModernFix with OptiFine is not supported due to its impact on launch time and breakage of Forge features.
Ethem Efe
Üstün
Deneyeyim.MixinExtras sürümünüzü güncelleyin, ayrıca sorun OptiFine ve ModernFix'in beraber kullanılması olabilir.
Kod:[01:30:46] [main/FATAL]: OptiFine detected. Use of ModernFix with OptiFine is not supported due to its impact on launch time and breakage of Forge features.
Mixinextras sürümünüzü güncelleyin, ayrıca sorun OptiFine ve Modernfix'in beraber kullanılması olabilir.
Kod:[01:30:46] [main/FATAL]: OptiFine detected. Use of ModernFix with OptiFine is not supported due to its impact on launch time and breakage of Forge features.
Şöyle bir hata alıyorum, mixin extras modunu bulamadım arasamda.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Jennifer
Üstün
MixinExtras.jar diye görüyorum niyeyse, ayrıca OptiFine'ı silip deneyebilir misiniz?Deneyeyim.
Şöyle bir hata alıyorum, mixin extras modunu bulamadım arasamda.
Ethem Efe
Üstün
MixinExtras kısmını bulabilsem sorun çözülecek gibi, ancak nerede acaba. Mods klasöründe bulamıyorum.MixinExtras.jar diye görüyorum niyeyse, ayrıca OptiFine'ı silip deneyebilir misiniz?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-