Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Bir 100 kağıt daha verirse alır.
Son düzenleyen: Moderatör:
30+35m şeklinde gelse Galatasaray ekonomisi açısından sağlıklı olur. Üstü Galatasaray'ı aşabilir.
Elma ısıran
Üstün
Gelmez dediğiniz ne adamları getirdik. Ciddi ciddi Messi - Galatasaray flörtü dolaşıyor ortalıkta. Bize bu futbolcuları hayal ettiren Galatasaray’ımıza canımız feda olsun. Salah imkansız değil, bizim için hiçbir şey imkansız değil artık. O eşik çoktan aşıldı. Az kalsın Şampiyonlar Ligi’nde ilk 8 hayali kuruyorduk. Böyle bir takımız biz artık.Liverpool taraftarinda o tutkuyu bulamadigi icin birakin beni GS'ye gideyim demis Salah. YNWA'nin mucidi adamlarla yaptiginiz kiyasa bakin. Yahu bazen oyle yorumlar yapiyorsunuz ki...
Görkem Say
Üstün
Gelmez dediğiniz ne adamları getirdik. Ciddi ciddi Messi - Galatasaray flörtü dolaşıyor ortalıkta. Bize bu futbolcuları hayal ettiren Galatasaray’ımıza canımız feda olsun. Salah imkansız değil, bizim için hiçbir şey imkansız değil artık. O eşik çoktan aşıldı. Az kalsın Şampiyonlar Ligi’nde ilk 8 hayali kuruyorduk. Böyle bir takımız biz artık.
Olay bir oyuncunun gelip gelmemesi degil. Yazdiginizi bir daha okuyun. Avrupa'da Liverpool'dan daha iyi bir taraftar grubu yok belki Dortmund buna ortak edilebilir. Yani adam zaten en tutkulu taraftarlarin oldugu bir kulupte. Beni sevmediler, beni sevecek bir takim bulayim huuu olmaz yani.
xLeomessi
Becerikli
Gelmez dediğiniz ne adamları getirdik. Ciddi ciddi Messi - Galatasaray flörtü dolaşıyor ortalıkta. Bize bu futbolcuları hayal ettiren Galatasaray'ımıza canımız feda olsun. Salah imkansız değil, bizim için hiçbir şey imkansız değil artık. O eşik çoktan aşıldı. Az kalsın şampiyonlar ligi'nde ilk 8 hayali kuruyorduk. Böyle bir takımız biz artık.
Dost, gelmez dediğiniz adamlar sadece para için geliyor. Galatasaray ülkenin en büyük futbol kulübü olabilir. Lakin sadece ülkemizde büyük bir kulüp. Gereksiz böbürlenmelere girmeye gerek yok. Avrupa futbolunda bir önemimiz yok, boşa hayal kurmayın.
Galatasaray Osimhen'i ve Sane'yi buraya getirttiyse isterse Salah'ı da getirir. Galatasaray sandığımızdan çok daha büyük ekonomiye sahip öyle ya da böyle fark etmez. Dortmund'un Galatasaray'dan yukarı kalır bir yanı yok. Galatasaray Dünya basınında Dortmund'dan daha güçlü etkiye sahiptir.Olay bir oyuncunun gelip gelmemesi degil. Yazdiginizi bir daha okuyun. Avrupa'da Liverpool'dan daha iyi bir taraftar grubu yok belki Dortmund buna ortak edilebilir. Yani adam zaten en tutkulu taraftarlarin oldugu bir kulupte. Beni sevmediler, beni sevecek bir takim bulayim huuu olmaz yani.
xLeomessi
Becerikli
Galatasaray Osimhen'i ve Sane'yi buraya getirttiyse isterse Salah'ı da getirir. Galatasaray sandığımızdan çok daha büyük ekonomiye sahip öyle ya da böyle fark etmez. Dortmund'un Galatasaray'dan yukarı kalır bir yanı yok. Galatasaray dünya basınında Dortmund'dan daha güçlü etkiye sahiptir.
Dortmund ŞL finali oynayalı daha 2 sene dolmadı
Dortmund SL finali oynayalı daha 2 sene dolmadıbazen çok ilginç yorumlar görüyorum, neyse siz haklısınız
![]()
Kulüp başarısı olarak kıyaslamadığım açıkça ortadadır. Galatasaray'ın UEFA kupa tarihi daha günceldir. İki takımın da neticede Şampiyonlar ligi kupası müzesinde yoktur. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye boşa dememişler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say
Üstün
Eğer Galatasaray Osimhen'i ve Sane'yi buraya getirttiyse isterse Salah'ı da getirir. Para var. Galatasaray sandığımızdan çok daha büyük ekonomiye sahip öyle ya da böyle fark etmez. Enerji şirketi açılacak. Sadece futbol kulübü olmakla kalmayacak bunlar dışında Dortmund'un Galatasaray'dan yukarı kalır bir yanı yok. Galatasaray Dünya basınında Dortmund'dan daha güçlü etkiye sahiptir.
Turkiye'de hicbir kulubun legal yollardan bu paralari verebilmesi mumkun degil kendinizi kandirmaya devam edin siz. Osimhen'in net kazanci 20'den fazla. Bir bakin bakalim Avrupa'da hangi topcular 20'den fazla aliyormus. PL'de 8 sezon arka arkaya double double'in icinden gecmis, UCL'de takiminin bas aktoru olan Salah ile Sane ve Osimhen'i ayni kefeye koyuyorsaniz o da sizin ayibiniz.
Dortmund camia olarak da GS'den buyuk de konu caminanin kendisi degil hala okudugunuzu anlamiyorsunuz. Adam "aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar." diyor. Liverpool zaten bunun en iyi oldugu yer Avrupa'da, bu konuda ona rakip olabilecek en iyi kulup de yine Dortmund.