İyi sosyaller. Alacağım monitör en ucuz MediaMarkt'ta. Ölü piksel çıkma gibi şeylerde kolaylıkla iade edebilir miyim buradan alırsam? Hepsiburada ve Amazon'a güvendiğim kadar güvenmiyorum buraya maalesef. Ancak arada tam 1.250 TL fark var az değil.

Bir kaç farklı senaryo var, ürünü mağazadan teslim alırken belli ücret karşılığından ürünü kontrol ettirebileceğini söyleyecekler bu hizmeti satın alırsan ve ölü pixel le karşılaşırsan ürünü orada değiştirirler.

Bir kaç farklı senaryo var, ürünü mağazadan teslim alırken belli ücret karşılığından ürünü kontrol ettirebileceğini söyleyecekler bu hizmeti satın alırsan ve ölü pixel le karşılaşırsan ürünü orada değiştirirler.

Ancak bunun yasalara uygun olduğunu bile sanmıyorum. En kötü ihtimalle kutuyu açtıkran ölü piksel testini yapana kadar kesintisiz video kaydına alır ve 14 gün içinde iade hakkımı kullanmaya çalışırım.

Sırf 1250 TL için umarım THH ile uğraştırmazlar.

Fazla iyi niyetli olduğunu söyleyebilirim :) umarım anlatabildim.

MediaMart yapıyor mu bilmiyorum ama ben Vatan'dan IPS monitör aldıktan sonra hemen ücretsiz test ettirdim orada, eğer alternatif arıyorsan Vatan olabilir.
Ürün deneme kurulum vs gibi işlemler için satılan hizmetleri var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar internet mağazasından alacağım bu arada elden almayacağım.
En kötü senaryo bu ürünü açmış olduğun için üründe kusur yoksa iade almayacaklar ürün servise gidecek ve servis raporu ayıplı ürün derse o zaman iade yada değişim işlemi başlayacak, tek bir ölü pixel için doa raporu vermiyorlar.

En kötü senaryo bu ürünü açmış olduğun için üründe kusur yoksa iade almayacaklar ürün servise gidecek ve servis raporu ayıplı ürün derse o zaman iade yada değişim işlemi başlayacak, tek bir ölü pixel için doa raporu vermiyorlar.

1250 TL daha verip N11 sitesinden Samsung Türkiye satıcısından alayım o halde.