Mağazadan alma şansın varsa MediaMarkt müşteri hizmetlerini arayıp sana en yakın nerede stock olduğunu öğrenip gidip deneyerek alabilirsin, için rahat eder.

Denetmek için para aldıklarını söylediniz. Kaç TL o servisin ücreti?

Senin alacağın monitör pahalı bir modeldi sanırım. 1250 TL farkı ver kafan rahat olsun.

Evet 13.250 TL şu an N11'de. İkinci monitör olacak kullanacağım.

Ancak bunun yasalara uygun olduğunu bile sanmıyorum. En kötü ihtimalle kutuyu açtıkran ölü piksel testini yapana kadar kesintisiz video kaydına alır ve 14 gün içinde iade hakkımı kullanmaya çalışırım.

Sırf 1250 TL için umarım THH ile uğraştırmazlar.

Vatan'da PS5 ve 2 kolu sorunsuz kontrol ettik. Vatan da olabilir.

G65B'ler kutudan ölü pikselle çıkabiliyor. Ben internetten monitör almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Vatan'da bu piksel testi ücretsiz yapılıyor ve kutudan 1 ölü pikselle bile çıksa mağaza çalışanı sıfır ürün çıkarıp onu da kontrol ediyor. Sağlam ürün bulana kadar ürün çıkartıyorlar depodan.

G65B 13K civarında rakipsiz. TizenOS, 2K 240Hz, kontrastı ve renk derinliği çok iyi bir model. HDR600 de çok güzel çalışıyor.

G65B'ler kutudan ölü pikselle çıkabiliyor. Ben internetten monitör almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Vatan'da bu piksel testi ücretsiz yapılıyor ve kutudan 1 ölü pikselle bile çıksa mağaza çalışanı sıfır ürün çıkarıp onu da kontrol ediyor. Sağlam ürün bulana kadar ürün çıkartıyorlar depodan.

G65B 13K civarında rakipsiz. TizenOS, 2K 240Hz, kontrastı ve renk derinliği çok iyi bir model.

Vatan'da var mış 13.000'e şimdi bulabildim. Ancak Web'e özel fiyat yazmışlar mağazada çok farklı bir fiyat ile karşılaşabilirim.