Siz işin uzmanısınız galiba, şimdi neden teknoseyin hacklediğini düşündüğümü ve bu arkadaşın da Teknoseyir'in amele işlerini yapan editörü Umut koçak olduğunu düşündüğümü anlıyor musunuz? Önceki konuda da aynı şeyleri savunuyorlardı. BIOS hacklemek BIOS'u bozarmış da özel BIOS çipi gerekiyormuş da falan filan. Demek ki 15 kişilik Teknoseyir örgütünün gücü BIOS hacke kadirmiş.
Ben BIOS'da direkt 990 Pro SSD'ye özel kodlar gördüm. Direkt öyle olmadığını savunmayı düşündüğünüz için bu şekilde hack yazmışsınızdır.
En ufak bir geri adım atmıyorsun. Kendin Teknoseyir editörleri ile konuşup onların sürekli bana dediği akıl hastası muammelesini yapıp "tedavi ol" ile başlayıp ardından "bana hakaret et sıkıyorsa "diyorsun. Davadan bir şey çıkacağından endişeniyor değilim, boşuna uğraştıracaksın beni. Yalnız ciddi karakter sorunların var, bir psikoanaliz yaptır benden demesi. Keşke insanlar gerçekten konuyu okuyor olsa da üslubunu görse.
Dava zaten açılacaksa alttan almama da gerek kalmadı; sayın ergen lideri.
Ben 30 yaşını geçmiş bir insanım ailemden falan izin alacak değilim.
Bu cevabından sonra dayak atmanı dört gözle bekliyorum. Katıl şu mahkemeye.
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.
Eki Görüntüle 46974