Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka maka ama bu sorun neden kaynaklanıyor?
Büyük ihtimal arkadaşın bir parçası sorunlu veya bilerek yapıyor, bunu da belirli şirketlere atmak için parça değiştirdim diyor. BIOS hack portları bu kadar kolay yapılabillecek şeyler değil linklerde bahsedildiği gibi, "9.8.0.P.R.O.E.H.E.EH.E.H..EH.E.H.E." yazarak olmuyor, bunun için büyük depolama alanına sahip BIOS chipleri gerekir. Veya direkt virüs BIOS'u bozar.

Büyük ihtimal arkadaşın bir parçası sorunlu veya bilerek yapıyor, bunu da belirli şirketlere atmak için parça değiştirdim diyor. BIOS hack portları bu kadar kolay yapılabillecek şeyler değil linklerde bahsedildiği gibi, "9.8.0.P.R.O.E.H.E.EH.E.H..EH.E.H.E." yazarak olmuyor, bunun için büyük depolama alanına sahip BIOS chipleri gerekir. Veya direkt virüs BIOS'u bozar.
15 kişilik teknoseyir örgütü gibi kalabalık ve kendini adamış hackerlar gerekiyor kısaca. 3 günde bir video atıyorlar geri kalan bütün zamanlarında bilgisayarda benimle uğraşıyorlar. Zaten adamların uzmanlık alanı teknoloji. Ortada ileri düzey bir hack varsa yapabilecek kapasiteye sahipler.

Arkadaşın kasasında pek iyi şeyler görmüyorum bu arada, büyük ihtimal kendi eliyle birkaç yeri yakmış, ekran kartını yamuk takmış, ekran kartının kondansatörlerini falan çıkarmış. O kartı ilk defa 50 derece takabilen birini görüyorum.

Trollük yapma tek işin boş mesajlar, cevaplar yazmak. Biraz ciddiyet.
1715802548068.webp

15 kişilik teknoseyir örgütü gibi kalabalık ve kendini adamış hackerlar gerekiyor kısaca. 3 günde bir video atıyorlar geri kalan bütün zamanlarında bilgisayarda benimle uğraşıyorlar. Zaten adamların uzmanlık alanı teknoloji. Ortada ileri düzey bir hack varsa yapabilecek kapasiteye sahipler.
Söyledikleriniz saçmalık.

1. BIOS hack uzaktan yapılabilecek bir şey değildir, BIOS chipinizdeki portu silerler maksimum ki bu da bilgisayarın açılmamasına sebep olur.

2. Teknoseyir'den parça alan bir çok kişi var, uğraşılsa başkalarıyla da uğraşırlardı.

3. Tezleriniz çok saçma, bir veri bile yok elinizde, size dava açılabilir şu an Teknoseyir tarafından.

Neyse avukatımı hazırlayayım. Alakasız birisi ile ben uğraşmam avukatım ilgilensin.
40 dolar değil miydi bütçeniz?

Yazdıklarınızı tam okumadım ama bence haksızsınız ama ya…

Verilecek en doğru cevap bu olabilirdi herhalde.

@Silinen üye videonun altındaki yorumlarını silmişsin ne oluyor? Hani sapına kadar erkektin ağzına geleni söylüyordun ve davadan falan korkmuyordun. Öyle ettiğin ana bacı küfürleri silmek oluyor mu hiç?

Neyse bu konu artık baymaya başladı, kalan yarışmacılara başarılar.
Hangi yorumlar hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.