La bu Teknoseyir beni hackledi diyen eleman değil mi? Şimdi hatırladım acaba TS'nin tepkisi ne olmuştur.
Teknoseyir olur gibi:La bu Teknoseyir beni hackledi diyen eleman değil mi? Şimdi hatırladım acaba TS'nin tepkisi ne olmuştur.
Hocam şey acaba kazandığın parayla The Korean Cookbook bana bundan alır mısın? Ben sevmek çok seni, ben yapmamak monitöre kötü şeyler.Zaten bir dava açılmış. Bir dava da ben açayım bariFethiye’den kalkıp gelmen gerekebilir mahkemeye ama o kadar da olsun artık
![]()
Acer bu monitörün halini görse eve baskın yaptırır.
Arkasından 15.6" bir monitör fırlamıştır kim bilir.
Monitöre bi' hamilelik testi şart gibi.Acer bu monitörün halini görse eve baskın yaptırır.
Ortada başka dava falan yok. 1 yıl önce LP dava açacağız diyordu sonrasında düşünüp dava açarlarsa kanıtların da incelenmesi gerekeceğinden ve kanıtlar bariz olduğu için vazgeçti. Sonrasında dava açsın diye hakaret etmeme rağmen dava falan açmadılar. Hakim de salak değil ya öncesinde benim öne sunduklarımı da inceleyecek.Zaten bir dava açılmış. Bir dava da ben açayım bariFethiye’den kalkıp gelmen gerekebilir mahkemeye ama o kadar da olsun artık
![]()
Trollük yapma ya tek işin boş mesajlar, cevaplar yazmak. Biraz ciddiyet. Ergensin belli ne zaman 26 yaşını geçip ciddileşirsin o zaman muhatabım olabilirsin.