Fotoğraf silinmiş hocam, YouTube'da da bulamadım ancak ne yazdığını anladım en azından, sağolun.7. sayfada yorumum duruyor. Sanırım kısa bir süreliğine susturdular bunu ondan gitti YouTube'a yazdı. Konunun en başındaki videonun yorumlar kısmında Recep Baltaş'ın annesine küfür etti ve soyadıyla küfürlü bir şekilde dalga geçti.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu adam ciddi akıl hastası, trollük olsun diye yapmıyor bunları. Ona karşı hakaret ya da küfüre gerek yok, bir anlamı da yok. Dava açılsa, parası alınsa ailesine yazık olur. Doğrusu psikolojik tedavi görmesi. Yoksa hem kendisine hem de başka insanlara zarar verecek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek seansta hallederiz.
Ailesi internete çıkarmasın bana neBu adam ciddi akıl hastası, trollük olsun diye yapmıyor bunları. Ona karşı hakaret yada küfüre gerek yok, bir anlamı da yok. Dava açılsa, parası alınsa ailesine yazık olur. Doğrusu psikolojik tedavi görmesi. Yoksa hem kendisine hemde başka insanlara zarar verecek.
Çepni vakası gibi olsa yine affedin denilirdi forumda ancak bu arkadaş hatasını da anlamıyor, Çepni özür dilemişti ciddiyetini anlayıp. Açsanız sizin için daha iyi olur hocam, sanırsam böyle şeyler için sorgulanıyordunuz karakolda bazen, Çepni vakasında söylemiştiniz. Hem başınız derde girmez.
Büyük ihtimal arkadaşın bir parçası sorunlu veya bilerek yapıyor, bunu da belirli şirketlere atmak için parça değiştirdim diyor. BIOS hack portları bu kadar kolay yapılabillecek şeyler değil linklerde bahsedildiği gibi, "9.8.0.P.R.O.E.H.E.EH.E.H..EH.E.H.E." yazarak olmuyor, bunun için büyük depolama alanına sahip BIOS chipleri gerekir. Veya direkt virüs BIOS'u bozar.
Siz işin uzmanısınız galiba, şimdi neden teknoseyin hacklediğini düşündüğümü ve bu arkadaşın da Teknoseyir'in amele işlerini yapan editörü Umut koçak olduğunu düşündüğümü anlıyor musunuz? Önceki konuda da aynı şeyleri savunuyorlardı. BIOS hacklemek BIOS'u bozarmış da özel BIOS çipi gerekiyormuş da falan filan. Demek ki 15 kişilik Teknoseyir örgütünün gücü BIOS hacke kadirmiş.
Ben BIOS'da direkt 990 Pro SSD'ye özel kodlar gördüm. Direkt öyle olmadığını savunmayı düşündüğünüz için bu şekilde hack yazmışsınızdır.
En ufak bir geri adım atmıyorsun. Kendin Teknoseyir editörleri ile konuşup onların sürekli bana dediği akıl hastası muammelesini yapıp "tedavi ol" ile başlayıp ardından "bana hakaret et sıkıyorsa "diyorsun. Davadan bir şey çıkacağından endişeniyor değilim, boşuna uğraştıracaksın beni. Yalnız ciddi karakter sorunların var, bir psikoanaliz yaptır benden demesi. Keşke insanlar gerçekten konuyu okuyor olsa da üslubunu görse.
Dava zaten açılacaksa alttan almama da gerek kalmadı; sayın ergen lideri.
Ben 30 yaşını geçmiş bir insanım ailemden falan izin alacak değilim.
Bu cevabından sonra dayak atmanı dört gözle bekliyorum. Katıl şu mahkemeye.
Monitörde görüntü gitmesi
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Puhaha. Ben Twitter Trend topic olmuşum üslubum ile kral, yorma kafanıKeşke insanlar gerçekten konuyu okuyor olsa da üslubunu görse.
@Silinen üye teklifim hâlâ geçerli.
- Makaleler
- 4
Yine de git bir tedavi ol.Siz işin uzmanısınız galiba, şimdi neden teknoseyin hacklediğini düşündüğümü ve bu arkadaşın da Teknoseyir'in amele işlerini yapan editörü Umut koçak olduğunu düşündüğümü anlıyor musunuz? Önceki konuda da aynı şeyleri savunuyorlardı. BIOS hacklemek BIOS'u bozarmış da özel BIOS çipi gerekiyormuş da falan filan. Demek ki 15 kişilik Teknoseyir örgütünün gücü BIOS hacke kadirmiş.
Ben BIOS'da direkt 990 Pro SSD'ye özel kodlar gördüm. Direkt öyle olmadığını savunmayı düşündüğünüz için bu şekilde hack yazmışsınızdır.
En ufak bir geri adım atmıyorsun. Kendin Teknoseyir editörleri ile konuşup onların sürekli bana dediği akıl hastası muammelesini yapıp "tedavi ol" ile başlayıp ardından "bana hakaret et sıkıyorsa "diyorsun. Davadan bir şey çıkacağından endişeniyor değilim, boşuna uğraştıracaksın beni. Yalnız ciddi karakter sorunların var, bir psikoanaliz yaptır benden demesi. Keşke insanlar gerçekten konuyu okuyor olsa da üslubunu görse.
Dava zaten açılacaksa alttan almama da gerek kalmadı; sayın ergen lideri.
Ben 30 yaşını geçmiş bir insanım ailemden falan izin alacak değilim.
Bu cevabından sonra dayak atmanı dört gözle bekliyorum. Katıl şu mahkemeye.
Monitörde görüntü gitmesi
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.web.archive.org
Eki Görüntüle 46974
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.