Monitörde görüntü gitmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bir dava açılmış. Bir dava da ben açayım bari Fethiye’den kalkıp gelmen gerekebilir mahkemeye ama o kadar da olsun artık
Hocam şey acaba kazandığın parayla The Korean Cookbook bana bundan alır mısın? Ben sevmek çok seni, ben yapmamak monitöre kötü şeyler.

Acer bu monitörün halini görse eve baskın yaptırır.
Monitöre bi' hamilelik testi şart gibi.

@Silinen üye senin en güzel yerin kahverengi gözlerin. Gözlerin yar gözlerin. Mehtap da benzer aya bakarım doya doya. Sanki tatlı bir rüya kahverengi gözlerin, gözlerin yar gözlerin. Gözlerin...

Son düzenleme:
Zaten bir dava açılmış. Bir dava da ben açayım bari Fethiye’den kalkıp gelmen gerekebilir mahkemeye ama o kadar da olsun artık
Ortada başka dava falan yok. 1 yıl önce LP dava açacağız diyordu sonrasında düşünüp dava açarlarsa kanıtların da incelenmesi gerekeceğinden ve kanıtlar bariz olduğu için vazgeçti. Sonrasında dava açsın diye hakaret etmeme rağmen dava falan açmadılar. Hakim de salak değil ya öncesinde benim öne sunduklarımı da inceleyecek.

Yazık oldu. Odak noktam beni 10 yıldır hedef alan hacker gurubu teknoseyirken, alakasız birine kaydı.

Neyse avukatımı hazırlayayım. Alakasız birisi ile ben uğraşmam avukatım ilgilensin.

Monitöre bi' hamilelik testi şart gibi.
Trollük yapma ya tek işin boş mesajlar, cevaplar yazmak. Biraz ciddiyet. Ergensin belli ne zaman 26 yaşını geçip ciddileşirsin o zaman muhatabım olabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…