marrean

Uzman
Merhaba, bir monitörüm var 75 Hz ama hiçbir şekilde OC olmuyor. OC kilidi diye bir şey varmış; bilgisi olanlar gerçekten yardımcı olabilir mi?

Merhaba, bir monitörüm var 75 Hz ama hiçbir şekilde OC olmuyor. OC kilidi diye bir şey varmış; bilgisi olanlar gerçekten yardımcı olabilir mi?
OC Yapmak 75 HZ gibi monitörlerde gereksiz bence. Zaten yapsanız en fazla tahminimce 80 küsürlerde bir şey olur. Hangi uygulamayla ne kadar OC denediniz bilmiyorum ama 1 hz arttıra arttıra yapmayı deneyin.

Hangi uygulama ile OC yapmayı denediniz?

Direkt Intel Arc A750 kullanıyorum, onun uygulamasından denedim. Bir de bir uygulama var, adını unuttum; CRU olması gerek, onunla denedim, olmadı.

OC Yapmak 75 Hz gibi monitörlerde gereksiz bence. Zaten yapsanız en fazla tahminimce 80 küsurlerde bir şey olur. Hangi uygulamayla ne kadar OC denediniz bilmiyorum ama 1 Hz arttıra arttıra yapmayı deneyin.

Şöyle yan ekran olarak kullanıyorum zaten ama 3. monitör ile eşit Hz olsun istiyorum çünkü birinden diğerine geçiyorum, gözüm ağrıyor artık. En azından 2'si aynı, biri farklı olsun. Bilmem derdimi anlatabildim mi?