Monster Abra A7 13.2 nasıl Monster kontrol merkezini yüklerim? Sitesinde yok. Eskiden yüklemiştim ama şimdi bulamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aradığım tam olarak bu değil hocam ya denedim bunu ama aradığım kontrol merkezi değil.
Yüklemiştim eskiden de maalesef bu çıkıyor istediğim değil gene de teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 21848
Tabii ki biliyorum ama enazından çalışıyordu ve stabildi bu stabil değil doğru düzgün açılmıyor bile ondan sormuştum.Böyle olmasının sebebi Abra giriş seviye bir cihaz olduğu için Casper Excalibur ve Monster Abra'larda benzetilmiş bir program kullanılmasıdır. Tulpar ve daha üst modellerde Control Center uygulaması farklı oluyor.
Tabii ki biliyorum ama enazından çalışıyordu ve stabildi bu stabil değil doğru düzgün açılmıyor bile ondan sormuştum.
Cihaz seri no yazın, daha iyi bir sürüm bulmaya çalışalım.Merhaba aradığım tam olarak bu değil hocam ya denedim bunu ama aradığım kontrol merkezi değil.
Yüklemiştim eskiden de maalesef bu çıkıyor istediğim değil gene de teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 21848
Tabii ki seri numarası bu: NKNH79HKQF03B00473Cihaz seri no yazın, daha iyi bir sürüm bulmaya çalışalım.
Deneyeceğim.Cihaz seri no yazın, daha iyi bir sürüm bulmaya çalışalım.
Şunu dener misiniz?
Son attığınız çalıştı teşekkür ederim recep abi.Clevo NH79HKQ imiş cihaz. Burada bir sürücü paketi var ama içinde control panel olmayabilir.
HiDrive
my.hidrive.com
Yukarıda verdiğim olmazsa bir de bunu deneyebilirsiniz: