Çözüldü Monster Abra A7 13.2 Monster kontrol merkezi nasıl yüklerim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Monster Abra A7 13.2 nasıl Monster kontrol merkezini yüklerim? Sitesinde yok. Eskiden yüklemiştim ama şimdi bulamıyorum.

1708721730352.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Clevo NH79HKQ imiş cihaz. Burada bir sürücü paketi var ama içinde control panel olmayabilir.

Yukarıda verdiğim olmazsa bir de bunu deneyebilirsiniz:

Hotkey Tuşları
Control Center Programı
25.03.2021​
v3.21​
96 MB​
win8 driver download
Sitesinde var:

Hotkey Tuşları
Control Center Programı
21.11.2023​
6.029​
164 MB​
win8 driver download

Merhaba aradığım tam olarak bu değil hocam ya denedim bunu ama aradığım kontrol merkezi değil.
Yüklemiştim eskiden de maalesef bu çıkıyor istediğim değil gene de teşekkür ederim.

1708722847028.webp

Merhaba aradığım tam olarak bu değil hocam ya denedim bunu ama aradığım kontrol merkezi değil.
Yüklemiştim eskiden de maalesef bu çıkıyor istediğim değil gene de teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 21848

Böyle olmasının sebebi Abra giriş seviye bir cihaz olduğu için Casper Excalibur ve Monster Abra'larda benzetilmiş bir program kullanılmasıdır. Tulpar ve daha üst modellerde Control Center uygulaması farklı oluyor.

Böyle olmasının sebebi Abra giriş seviye bir cihaz olduğu için Casper Excalibur ve Monster Abra'larda benzetilmiş bir program kullanılmasıdır. Tulpar ve daha üst modellerde Control Center uygulaması farklı oluyor.
Tabii ki biliyorum ama enazından çalışıyordu ve stabildi bu stabil değil doğru düzgün açılmıyor bile ondan sormuştum.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt