Monster Abra A7 V14.2 laptopumda Chrome'da YouTube'da video izlerken videoda sürekli anlık takılmalar oluyor. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapattım ama fayda etmedi. Mesela uzun süre fareye dokunmadan video izledikten sonra fareyi hareket ettirip izleme çubuğuna getirmeye çalışınca 2 saniyelik donma oluyor. Bu Windows 11'den mi kaynaklı yoksa laptoptan mı kaynaklı nasıl çözebiliriz?
İkisini de kaldırdım. Prizden çıkardığımda takılmalar oluyor yine ama prize takılıyken biraz daha test etmem lazım. Seri no dediğiniz laptopun altındaki karekodun yanında yazanlar mı? Servise yakınım servise de götürebilirim.
İkisini de kaldırdım. Prizden çıkardığımda takılmalar oluyor yine ama prize takılıyken biraz daha test etmem lazım. Seri no dediğiniz laptopun altındaki karekodun yanında yazanlar mı? Servise yakınım servise de götürebilirim.
Windows 11 arama çubuğunu etkinleştirince kasmalar da oluyordu dediğinizi yaptıktan sonra kasmalar da gitti gibi. YouTube videolarında da sıkıntı yok gibi şu an. @yunus