karahan96

Uzman
Monster Abra A7 V14.2 laptopumda Chrome'da YouTube'da video izlerken videoda sürekli anlık takılmalar oluyor. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapattım ama fayda etmedi. Mesela uzun süre fareye dokunmadan video izledikten sonra fareyi hareket ettirip izleme çubuğuna getirmeye çalışınca 2 saniyelik donma oluyor. Bu Windows 11'den mi kaynaklı yoksa laptoptan mı kaynaklı nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada prize takılıyken daha az gerçekleşiyor bu sorun, prizden çıkarıp kullanınca takılmalar çok fazla oluyor onu belirtmeyi unuttum.
İkisini de kaldırın.

BIOS güncellemesi mi mevcut acaba ve varsa bu sorunu çözer mi tam anlayamadım?
Evet çözebilir. Dediğim gibi ya monsterla iletişime geçmeniz gerek ya da cihazın orjinal ureticisini bulmamız lazım. Seri no verin.

İkisini de kaldırın.

Evet çözebilir. Dediğim gibi ya Monster'la iletişime geçmeniz gerek ya da cihazın orijinal ureticisini bulmamız lazım. Seri no verin.

İkisini de kaldırdım. Prizden çıkardığımda takılmalar oluyor yine ama prize takılıyken biraz daha test etmem lazım. Seri no dediğiniz laptopun altındaki karekodun yanında yazanlar mı? Servise yakınım servise de götürebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Başlat menüsüne, cmd yazın ve yönetici olarak çalistir düğmesine tıklayın.
  2. Seri numarasını görüntülemek için “wmic bios get serialnumber” yazın.