karahan96

Uzman
Monster Abra A7 V14.2 laptopumda Chrome'da YouTube'da video izlerken videoda sürekli anlık takılmalar oluyor. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapattım ama fayda etmedi. Mesela uzun süre fareye dokunmadan video izledikten sonra fareyi hareket ettirip izleme çubuğuna getirmeye çalışınca 2 saniyelik donma oluyor. Bu Windows 11'den mi kaynaklı yoksa laptoptan mı kaynaklı nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradım ancak hiçbir BIOS dosyası bulamadım, Monster'i arayıp dosyayı alın güncelleyin. Onun dışında;

Windows Update gir ve isteğe bağlı dahil her şeyi güncelle.

DDU ile ekran kartı surucunu sil sistemi yeniden başlat, en güncel sürücüyü indir yukle.

Bunu yükle ve scan now diye bir yer olacak ona bas seni bir linke atacak o linki yolla. DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.

Aradım ancak hiçbir BIOS dosyası bulamadım, Monster'i arayıp dosyayı alın güncelleyin. Onun dışında;

Windows Update gir ve isteğe bağlı dahil her şeyi güncelle.

DDU ile ekran kartı surucunu sil sistemi yeniden başlat, en güncel sürücüyü indir yukle.

Bunu yükle ve scan now diye bir yer olacak ona bas seni bir linke atacak o linki yolla. DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.

İlginiz için sağ olun hocam. İlk iki dediğinizi yapmıştım.

MONSTER ABRA A7 V14.2 Drivers

Birkaç tane güncellemem gereken sürücü buldu, buradan güncellememin sakıncası var mıdır?

Kurun hepsini.

Kurun hepsini.

Kurdum hocam. Diğer güncelleştirmeleri ellemiyorum galiba?
Bir de Control Center'ı kaldırdığımız için oyunda Turbo modu tuşuna bassam bile aktif olmuyor sanırım ve klavye rengine müdahale edemiyorum. Bunları nasıl çözeriz?