Hydrogen
Uzman
Başlıkta da belirttiğim gibi sosyaldeki kitlenin genel olarak Monster firması hakkında ne düşündüğünü merak ettim. Genel olarak Monster alınmaz şeklinde bir algı var, yeşil site gibi forumlarda laptop önerisine Monster dediğiniz an 500 kişi üstünüze çullanıyor. Ben şahsen 4 senedir Monster laptop kullanıyorum ve kullanan birçok kişide tanıyorum. Genel olarak bende konuşduğum kişilerde memnun bu yüzden soranlara öneriyorum. Genel olarak sizce firma nasıl, kötü mü? Kötüyse neden kötü?
Kötü olması hakkında en çok pahalı olmasından bahsediliyor fakat bence pahalı değil yani gayet piyasa civarında fiyatları var. Tabii ki daha ucuzları bulunabilir fakat bu kadar müşterisi ile ilgilenen, bilgisayar alırken uygun fiyata özelleştirme sunan başka bir firma yok bence.
Gaming laptoplarından bahsediyorum (Abra ve Tulpar serisi) iş bilgisayarı olanlar hakkında fikrim yok.
Edit: Konuyu gaming laptop seçmişdim sanırım moderatörler tarafından konu dışı olarak güncellenmiş.
Kötü olması hakkında en çok pahalı olmasından bahsediliyor fakat bence pahalı değil yani gayet piyasa civarında fiyatları var. Tabii ki daha ucuzları bulunabilir fakat bu kadar müşterisi ile ilgilenen, bilgisayar alırken uygun fiyata özelleştirme sunan başka bir firma yok bence.
Gaming laptoplarından bahsediyorum (Abra ve Tulpar serisi) iş bilgisayarı olanlar hakkında fikrim yok.
Edit: Konuyu gaming laptop seçmişdim sanırım moderatörler tarafından konu dışı olarak güncellenmiş.