Uzun süreli kullanan biri olarak evet. Hem soğutma, hem fan kalitesi hem de artık servis kalitesi açısından yeri öpen bir firma. Almayın kesinlikle.
Pandemi sürecinden 3-4 ay önce Tulpar serisinden Monster laptop almıştım. Hoparlörü problemliydi ama göndermek istemedim lazımdı çünkü. 1 yılın sonunda ısınma problemleri de başladığı için teknik servise götürdüm. 20. iş gününün sonunda tamir işini halledememişlerdi. Çeşitli alavere dalaverelerle seçimlik hakkımı kullanmamı engellemeye çalıştılar. Zorla ikna ettim adamları ama bu kez içerisinde kullanılmış SSD ve HDD olan laptop gönderdiler.(hoparlör problemi de devam ediyordu) velhasıl kelam 50-55 gün kadar uğraşmamın ardından paramı iade ettiler. Tüketici mahkemesiyle uğraştırmadan parayı iade etmeleri de bir meziyet tabii.
Herkesin deneyimi farklı olur. Benimkisi böyle bir deneyimdi.
Not: Para iadesinden sonra kendim kasa bilgisayar topladım. Şu an çok memnunum![]()
Çöp. Soğutma kötü anakart Suriye'den falan geliyor sanırsam. Güzel bir yanı yok kısacası.
@kompetankedi , Tulpar T7 V19.4.1 17,3" Gaming Laptop
@kompetankedi, Tulpar T7 v19.4.1 17, 3" gaming laptop.
@kompetankedi, Tulpar T7 v19.4.1 17, 3" gaming laptop.
@Kratos, sorunum, sorunların çözülememesiydi. Monster teknik servisler müdürü a. A.'ya kadar iş gitti ve o arayıp özür diledi. Paramı da onun sayesinde geri aldım.
@kompetankedi, markanın albenisi cazip fiyatlarıydı benim satın aldığım dönemde. Ayrıca çok iyi reklam yapıyorlardı. Ama pandemi sürecinde fikirlerim dramatik şekilde değişti.
Ürünler değişir, farklı modeller gelir, iyi diyen çıkar, kötüleyen olur. Günün sonunda kişinin ne yaşadığı yine kişiye kalıyor.