Uzun süreli kullanan biri olarak evet. Hem soğutma, hem fan kalitesi hem de artık servis kalitesi açısından yeri öpen bir firma. Almayın kesinlikle.

Evet. Özellikle soğutma konusunda.

Hayır Tongfang kasalarında soğutma sorunu ve arıza sorunu yok onlar Clevo kasalar için
Tongfang kasalarda güç düğmesini yanında mod düğmesi olur ve kontrol programları Monster kontrol merkezi diye geçer Clevo kasalarda Control Center diye geçer Monster alacaksan Tongfang al Semruk serisi MSI kasadır sorunsuzdur.

Pandemi sürecinden 3-4 ay önce Tulpar serisinden Monster laptop almıştım. Hoparlörü problemliydi ama göndermek istemedim lazımdı çünkü. 1 yılın sonunda ısınma problemleri de başladığı için teknik servise götürdüm. 20. iş gününün sonunda tamir işini halledememişlerdi. Çeşitli alavere dalaverelerle seçimlik hakkımı kullanmamı engellemeye çalıştılar. Zorla ikna ettim adamları ama bu kez içerisinde kullanılmış SSD ve HDD olan laptop gönderdiler.(hoparlör problemi de devam ediyordu :)) velhasıl kelam 50-55 gün kadar uğraşmamın ardından paramı iade ettiler. Tüketici mahkemesiyle uğraştırmadan parayı iade etmeleri de bir meziyet tabii.

Herkesin deneyimi farklı olur. Benimkisi böyle bir deneyimdi. :D

Not: Para iadesinden sonra kendim kasa bilgisayar topladım. Şu an çok memnunum :)

Modelini öğrenebilir miyim?

Çöp. Soğutma kötü anakart Suriye'den falan geliyor sanırsam. Güzel bir yanı yok kısacası.

Clevo kasalar Tayvan malı.

Gene de Monster'dan uzak durun bende Clevo kullanıyorum ve soğutma sorununu sıvı metal ile çözebildim Monster servisin kullandığı "MX4" macun hep pump out oluyor.

Son düzenleme:
Victus'dan daha kaliteli olduguna eminim. Farkli ulkelerde farkli marka isimleri altinda da satiliyorlar ve bayağı ragbet goruyorlar. Kullananlar da memnun genelde. Ama Monster adi iyi mi? Bence degil cok amator isler yapiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@kompetankedi , Markanın albenisi cazip fiyatlarıydı benim satın aldığım dönemde. Ayrıca çok iyi reklam yapıyorlardı. Ama pandemi sürecinde fikirlerim dramatik şekilde değişti.

Ürünler değişir, farklı modeller gelir, iyi diyen çıkar, kötüleyen olur. Günün sonunda kişinin ne yaşadığı yine kişiye kalıyor.

@kompetankedi, markanın albenisi cazip fiyatlarıydı benim satın aldığım dönemde. Ayrıca çok iyi reklam yapıyorlardı. Ama pandemi sürecinde fikirlerim dramatik şekilde değişti.

Ürünler değişir, farklı modeller gelir, iyi diyen çıkar, kötüleyen olur. Günün sonunda kişinin ne yaşadığı yine kişiye kalıyor.

Doğru bende bu laptopu satıp ASUS Scar'ya da MSI almayı planlıyorum.