Makaleler
11
Yer
Ankara
Herkese selam.

Sosyal içinde ülkemizde bu kadar çok kullanılan bir markanın kulübü olmadığını fark ettim ve 3 gün önce ön sipariş ile satın aldığım T6 V3.7.2 cihazın bana verdiği yetkiye dayanarak kulübü açmaya karar verdim. Cihazın bir inceleme videosu da yolda, merak ettiklerinizi cevaplamak isterim. Monster kullanan tüm forum ahalisi kulübe davetlidir. Deneyimlerinizi, ne kadar kullandığınızı ve ne kadar memnun kaldığınızı yazmanız markayı tercih edecekler için yol gösterici olabilir. Bu benim 4. Monster cihazım, önceki 3 cihazdan gayet memnun kalmıştım. Bakalım neler yaşayacağız :)

Herkese selam.

Sosyal içinde ülkemizde bu kadar çok kullanılan bir markanın kulübü olmadığını fark ettim ve 3 gün önce ön sipariş ile satın aldığım T6 V3.7.2 cihazın bana verdiği yetkiye dayanarak kulübü açmaya karar verdim. Cihazın bir inceleme videosu da yolda, merak ettiklerinizi cevaplamak isterim. Monster kullanan tüm forum ahalisi kulübe davetlidir. Deneyimlerinizi, ne kadar kullandığınızı ve ne kadar memnun kaldığınızı yazmanız markayı tercih edecekler için yol gösterici olabilir. Bu benim 4. Monster cihazım, önceki 3 cihazdan gayet memnun kalmıştım. Bakalım neler yaşayacağız :)
İyi ki Monster kullanıyorum. :cool:

Galiba cihazın neden alınmaması gerektiğinin videosunu çekeceksiniz. Çok yerinde olur bence. En azından insanlar bilinçlensin. :thumbsup:
Onu zaman gösterir, mevcut T6 kasa 13900HX ve 5070Ti ile çok serin ve süper çalışıyor. Dün ilk incelemesi yapıldı cihazın 3 saatlik bir yayın ile. İnanılmaz da güzel bir fiyatı var şu zamanda. Bunların üstüne gözümle görme şansım da oldu ve maalesef yorumunuza şimdilik katılamayacağım derecede iyi duruyor cihaz.

@143 geçmişte yaşadığınız bir sorundan yola çıkarak bu markaya gereksiz yere haksızlık ediyorsunuz. Her sorun çıkaran tüketici elektroniği markasına aynı muameleyi uyguluyor musunuz?