Merhaba. Monster Pusat Clutch adlı gamepadi aldım. Paketini yeni açtım ve ürün sıfır. İlk sefer şöyle bir sonuç verdi. Bir oyuna girip az 2-3 dakika dolanıp siteye geri girdim, tekrar denedim. Bu sefer ikinci seferki gibi sonuç verdi. Gamepadin bu sorunu olduğunu biliyorum ama sağ taraf ilk başta böyle yapınca sormak istedim. Mâlum, yılbaşı geliyor zaten, ben aldıktan bir gün sonra 2.000 TL oldu ürün. Hemen çözmek istiyorum gamepad işini, yoksa benim param aynı, ürünler daha pahalı olacak
Sizce bir sorun mu var yoksa sadece kullanılması mı gerekiyordu? Ayrıca bu gamepadin normal yüzdeleri bunlar mı, bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
bu gamepadi başka platformlarda paylaşılırken gördüm. İki defa indirime girdi aynı fiyata. Gamepower markasını sevmediğim için almadım. Aldığım iki ürünü de bayağı dandikti. Marka basıldığını bilsem zamanında bunu alırdım. Bu arada benimkini 1500'den aldım sitesinden. Ertesi gün her yerde 2000 oldu sanırım indirimdi. 4 taksitten fazla yapmıştım kaç olduğunu unuttum. 12ye kadar yazıyordu da denemedim. O yüzden tercih ettim zaten, yoksa değmez asla. Keşke Gamepower'ı alsaymışım.