maedhros0

Çalışkan
Merhaba. Monster Pusat Clutch adlı gamepadi aldım. Paketini yeni açtım ve ürün sıfır. İlk sefer şöyle bir sonuç verdi. Bir oyuna girip az 2-3 dakika dolanıp siteye geri girdim, tekrar denedim. Bu sefer ikinci seferki gibi sonuç verdi. Gamepadin bu sorunu olduğunu biliyorum ama sağ taraf ilk başta böyle yapınca sormak istedim. Mâlum, yılbaşı geliyor zaten, ben aldıktan bir gün sonra 2.000 TL oldu ürün. Hemen çözmek istiyorum gamepad işini, yoksa benim param aynı, ürünler daha pahalı olacak :D Sizce bir sorun mu var yoksa sadece kullanılması mı gerekiyordu? Ayrıca bu gamepadin normal yüzdeleri bunlar mı, bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

opera_033b6iOn67.webp

1764844195607.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden bende de vardı ve buna yakın değerleri alıyordum daha sonra biri yuvarlağı takip etmen gerek demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum yine de onun değerlerini de koydum.
Eski inceleme testlerim (Switch Controller gözükme sebebi Bluetooth ile gyro özelliği Switch modunda aktif oluyordu ondan öyle kullanıyordum):

1718462981553.webp

1718611596403.webp

Son düzenleme:
Eskiden bende de vardı ve buna yakın değerleri alıyordum daha sonra biri yuvarlağı takip etmen gerek demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum yine de onun değerlerini de koydum.
Eski inceleme testlerim (Switch Controller gözükme sebebi Bluetooth ile gyro özelliği Switch modunda aktif oluyordu ondan öyle kullanıyordum):

Eki Görüntüle 207759

Eki Görüntüle 207760

Birkaç videoya baktım; kimisinin 21, kimisinin 15, kimisinin 17. Benim de sık sık değişiyor; ya 20'yi geçiyor ya da 17-18 aralığında takılıp kalıyor. İlginç bir durum gerçekten. 19'a kadar falan tamam da gerisi çok sıkıntı. Neden böyle, anlamadım. Normal mi, onu da anlamadım :D

Xbox gamepadde 1-2 arası, Easy SMX 15'te 0.1 küsür değerleri alıyorum ben. Bu arada Easy modelini 899 TL'ye almıştım.

Xbox gamepadde 1-2 arası, easy SMX 15'te 0.1 küsur değerleri alıyorum ben. Bu arada easy modelini 899 TL'ye almıştım.

Xbox gamepad bayağı iyi hocam. Alınması gereken o da maalesef bütçe ayıramam. Easy SMX'i ise bilmiyorum. Forumda epey gezindim, yurt dışı cihazlar çok önerilmiş ama uğraşmak istemedim. Gelme süresi canımı sıktı. Geldiğinde beğenmezsem iade et yenisini al derken diğer alternatifler zamlanacak. Ondan daha büyük sebep ise hikâyeli oyunlar oynayacağım. Alan Wake 2, Expedition 33, RDR2 vs yani. FIFA, Forza gibi oyunları oynamıyorum. F710 çok aklımı çelmişti. Arkadaşta vardı. Ağır kronik sorunlu bir gamepad maalesef. Monster da kronik ama daha az kronik diye düşündüm.

Xbox gamepad bayağı iyi hocam. Alınması gereken o da maalesef bütçe ayıramam. Easy SMX'i ise bilmiyorum. Forumda epey gezindim yurt dışı cihazları çok önerilmiş ama uğraşmak istemedim. Gelme süresi canımı sıktı. Gelse beğenmesem, iade et yeni al derken diğer alternatifler zamlanacak. Ondan daha büyük sebep ise hikâyeli oyunlar oynayacağım. Alan Wake 2, Expedition 33, RDR2 vs yani. FIFA, Forza gibi oyunları oynamıyorum. F710 çok aklımı çelmişti. Arkadaşta vardı. Ağır kronik sorunlu bir gamepad maalesef. Monster da kronik ama daha az kronik diye düşündüm.
Hocam F710'um kronik dongle sorunluydu bende, 2 yıl yattı. En son burda da paylaşmıştım, aklıma esti ve yurtdışı desteğe yazdım ve ufacık parçayı ücretsiz gönderdiler. Çalıştı ve sattım. Harbiden ergonomi olarak berbat bir şey. Geleyim ikinci konuya, piyasaya hakim olursanız bu gerçekten sizin işinize yarar.
Screenshot_20251204_145119_Trendyol.webp

Bu gamepad Trendyol'dan alındı hatta burda da paylaşıldı sanırsam. Easy SMX 15'in ta kendisi, marka basılmış. Sizde 2000 tl vermişsiniz hocam az değil ki.

Hocam F710'um kronik dongle sorunluydu bende, 2 yıl yattı. En son burada da paylaşmıştım, aklıma esti ve yurt dışı desteğe yazdım ve ufacık parçayı ücretsiz gönderdiler. Çalıştı ve sattım. Harbiden ergonomi olarak berbat bir şey. Geleyim ikinci konuya, piyasaya hakim olursanız bu gerçekten sizin işinize yarar.
Eki Görüntüle 207825
Bu gamepad Trendyol'dan alındı hatta burada da paylaşıldı sanırsam. Easy SMX 15'in ta kendisi, marka basılmış. Sizde 2.000 TL vermişsiniz hocam az değil ki.

Arkadaşın gamepad dongle 2 kez bozuldu 2 defa gönderdiler. En son sürekli uğraşacağım mı deyip gamepad değiştirdi :hehehe: bu gamepadi başka platformlarda paylaşılırken gördüm. İki defa indirime girdi aynı fiyata. Gamepower markasını sevmediğim için almadım. Aldığım iki ürünü de bayağı dandikti. Marka basıldığını bilsem zamanında bunu alırdım. Bu arada benimkini 1500'den aldım sitesinden. Ertesi gün her yerde 2000 oldu sanırım indirimdi. 4 taksitten fazla yapmıştım kaç olduğunu unuttum. 12ye kadar yazıyordu da denemedim. O yüzden tercih ettim zaten, yoksa değmez asla. Keşke Gamepower'ı alsaymışım.

Xbox gamepad bayağı iyi hocam. Alınması gereken o da maalesef bütçe ayıramam. Easy SMX'i ise bilmiyorum. Forumda epey gezindim, yurt dışı cihazlar çok önerilmiş ama uğraşmak istemedim. Gelme süresi canımı sıktı. Geldiğinde beğenmezsem iade et yenisini al derken diğer alternatifler zamlanacak. Ondan daha büyük sebep ise hikâyeli oyunlar oynayacağım. Alan Wake 2, Expedition 33, RDR2 vs yani. FIFA, Forza gibi oyunları oynamıyorum. F710 çok aklımı çelmişti. Arkadaşta vardı. Ağır kronik sorunlu bir gamepad maalesef. Monster da kronik ama daha az kronik diye düşündüm.

Bu ürün easy SMX'in fason marka basılmış hali eğer Pusat'ın bağlantı avantajlarından vazgeçersen donanım kalitesi daha iyi.